Το χοιρινό είναι το κρέας που παραδοσιακά εμείς οι Έλληνες τιμούμε περισσότερο από κάθε άλλο . Μαγειρεμένο πότε στο φούρνο πότε στην κατσαρόλα,ή στην ψησταριά.

Αρωματίζεται λίγο ως πολύ με βότανα και μπαχαρικά, και κάνει την καλύτερη παρέα στο Κυριακάτικο τραπέζι .

Υλικά

1 χοιρινό κομμάτι κρέατος με κόκαλο (πλευρά) , περίπου 2700 γρ.

Για το μείγμα μπαχαρικών

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *