Δείτε όλες τις εκδηλώσεις πολιτισμού (Καλοκαίρι 2018) που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

68

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου / Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας διοργανώνει για πρώτη φορά πολιτιστικές εκδηλώσεις στους 6 (έξι) Δήμους του Νομού, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ημέρες Πολιτισμού Κορινθίας» και περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

 

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ«ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ»

 

 

 

20/7/2018 Αμφιθέατρο4ου ΓΕΛ Κορίνθου

Ώρα 21:00

Μουσικο-θεατρική παράσταση « ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ»με καλλιτέχνες που έλαμψαν στις δεκαετίες 60 και 70 (Τζορντανέλι, Μπέσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Δάκης, Σοφία Βόσσου, Γιώργος Πολυχρονιάδης, κ.α).
Συναυλία με την           ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΤΑ 21/7/2018 Προαύλιο1ου Δημοτικού Κιάτου

Ώρα 21:00

Πραγματοποίηση συναυλίας – αφιέρωμα σε Έλληνες και ξένους ποιητές με την Ελένη Πέτα και την Ορχήστρα Δωματίου του Φεστιβάλ Λουτρακίου.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ          ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 27/7/2018 Παραλία ΒραχατίουΏρα 21:00 Αφιέρωμα στον  μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη για την συνολική του προσφορά στον πολιτισμό. Συμμετέχουν: Γλυκερία και Βασίλης Λέκκας
Συναυλία με τους  ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ & ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΝΙΟ 7/8/2018 Θέατρο«Νότη Περιγιάλι»

Περιοχή Μπεσκάκι Άγιοι Θεόδωροι

Ώρα 21:30

Μια από τις ωραιότερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με ένα ευρύ φάσμα ερμηνευτικών δυνατοτήτων, ο Χρήστος Θηβαίος θα δώσει μια μοναδική συναυλία. Μαζί του στη σκηνή ο Χρήστος Νινιός που διαγράφει τη δική του αξιόλογη πορεία στο χώρου του Ελληνικού τραγουδιού.
Συναυλία με τονΑΓΓΕΛΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 20/8/2018 Ανοιχτό Θέατρο«Βασίλης Γεωργιάδης»

Ξυλόκαστρο

Ώρα 21:00

Ο γνωστός Συνθέτης των Λαϊκών επιτυχιών και δεξιοτέχνης του Μπουζουκιού Θεόδωρος Καμπουρίδης, παρουσιάζει το έργο ΜΑΝΩΛΙΑ.Συμμετέχει ο γνωστός καλλιτέχνης ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ σε επιτυχίες δικές του και του αξέχαστου ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ