ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ

88
Πρώτοι σταθμοί του , το Αστυνομικό Τμήμα, το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα του Κιάτου, όπου μετά από την επαφή του με το προσωπικό, διαπιστώθηκαν τα προβλήματα της υποστελέχωσης καθώς και της έλλειψης των μηχανοκίνητων στόλων, που ταλανίζουν τα εν λόγω τμήματα. Επίσης έγινε μια σύντομη ενημέρωση που αφορούσε, τόσο τα κτιριακά προβλήματα των συγκεκριμένων υπηρεσιών, όσο και το σημαντικό πρόβλημα καθαριότητας.

Επόμενος σταθμός, το Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου στην κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Διοικητή Κ. Χωρέμη, αναλύσαμε τα προβλήματα που αφορούν την καλή λειτουργία του Κέντρου.

Συνεχίζοντας τις επαφές μας με τους τοπικούς παράγοντες, επισκεφθήκαμε το Τμήμα Τροχαίας Εθνικών Οδών, όπου συναντήσαμε το Διοικητή και μιλήσαμε για όλα τα υπάρχοντα ζητήματα.

Διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά, την πολύ χαμηλή απορροφητικότητα των κονδυλίων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, από τα οποία και θα μπορούσαν να καλυφθούν σε σημαντικό βαθμό όλες οι παραπάνω ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές. Με βάση τα τελευταία στοιχεία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου υστερεί σημαντικά από τις υπόλοιπες με ευρωπαικό χαμηλό ποσοστό απορρόφησης της τάξης του 23,8%.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με περιήγηση στον κεντρικό πεζόδρομο του Κιάτου, όπου και είχαμε επαφές και συνομιλίες με ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και ανθρώπους της αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ