59 ευρώ: Τόσο κοστολογούν την ψυχή του Γιακουμάκη και την ανθρωπιά μας!

114

Με οργή και ντροπή ο Μιχάλης Τσαμπάς ανακαλύπτει μέσω της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη πως η ανθρωπιά της κοινωνίας «κοστολογείται» από την ελληνική δικαιοσύνη… βαριά-βαριά ένα 60ευρω.

Η απόφαση του Σιδηρόπουλου να δείξει την βούλα του πέναλτι σε ανατροπή που έγινε εκτός περιοχής ξεσήκωσε τις τελευταίες ώρες θύελλα σχολίων και συζητήσεων.

Το δίχτυ που θα μπει στην Τούμπα για λόγους ασφαλείας στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακού είναι επίσης θέμα… πρώτης γραμμής στην αθλητική επικαιρότητα. Αλλά και στην πολιτική ατζέντα κυριαρχούν τα όσα κωμικά γίνονται εντός Βουλής κυρίως με πρωταγωνιστές τύπους όπως ο Πάνος Καμμένος και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα «καυτά θέματα» πέρασε στα ψηλά και μια είδηση που στο διάβασμά της θα πρέπει είτε να σκύβουμε το κεφάλι από ντροπή, είτε να το κουνάμε από αηδία. Το πρωί της Παρασκευής, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων προχώρησε στην αναβολή της δίκης της υπόθεσης Γιακουμάκη λόγω απουσίας μαρτύρων!!!

Βασικοί μάρτυρες για μια υπόθεση που ντροπιάζει όλη την ελληνική κοινωνία και που ζητάει επί 4 ολόκληρη χρόνια δικαιοσύνη, προτίμησαν χωρίς κάποια πειστική δικαιολογία να μην δώσουν το παρών στ δικαστική αίθουσα.

Για ένα παιδί που έφυγε από το σπίτι του στην Κρήτη προκειμένου να καταρτιστεί επαγγελματικά και να εξασφαλίσει το μέλλον του και που δεν γύρισε ποτέ! Ή για την ακρίβεια γύρισε. Γύρισε νεκρός. Ένα άψυχο σώμα μέσα σε ένα φέρετρο. Όχι όπως το ονειρεύτηκε στην μικρή ζωή του ο ίδιος ο Βαγγέλης ή όπως επιθυμούσαν οι γονείς του.

Οι γονείς που με… αεροπλάνα και βαπόρια από την Κρήτη (ξανά) βρέθηκαν στα Γιάννενα. Μερικά χιλιόμετρα μακριά από εκεί που προ 4ετίας το βλαστάρι τους, μετά από έρευνες πολλών εβδομάδων βρέθηκε νεκρό. Τώρα έκαναν πάλι αυτό το δύσκολο για την ψυχολογία τους ταξίδι προκειμένου μετά από 4 χρόνια να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ησυχάσει η ψυχή του.

Αυτή που όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ στους διαδρόμους μιας σχολής που για τον ίδιο αποδείχθηκε κόλαση επί γης. Έτσι… Έπειδή κάποια τσογλάνια γούσταραν να περάσει η ώρα τους. Γούσταραν να κάνουν το κέφι τους. Γούσταραν να γεμίσουν την άδεια ζωή τους και την μαύρη ψυχή τους. Γούσταραν να… μετρήσουν τον ανύπαρκτο ανδρισμό τους «όλοι τους και ένας». Κάθε σειρά του κατηγορητηρίου και μια φρίκη. Κάθε νέο περιστατικό και μια γροθιά στο στομάχι όλων.

Κι όμως η ψυχή του Γιακουμάκη δεν ηρέμησε ούτε την Παρασκευή. Θα πρέπει να… περιμένει, άλλους δύο μήνες ως τις 8 Απριλίου οπότε ορίστηκε να ξαναγίνει η δίκη.

Με την ελπίδα ότι αυτή την φορά δεν θα λείπουν οι βασικοί μάρτυρες, που τώρα καλούνται να πληρώσουν το… αστρονομικό ποσό των 59 ευρώ έκαστος για την αδικαιολόγητη απουσία τους. Αν μη τι άλλο η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη ξέρει να επιβάλλει ποινές προς παραδειγματισμό!

πηγή- gazzetta.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ