Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων»

99

Τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» όπου υποδυόταν τον αδερφό της «Λίζας», δηλαδή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.

 

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κομπογιώργα, ο οποίος εκτός από ηθοποιός ήταν σκηνοθέτης, σκηνογράφος αλλά και ενδυματολόγος. Την αγάπη του για το θέατρο τις εξέφραζε μέσα από αυτές τις ιδιότητες. Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο ήταν οι παραστάσεις Βιοτεχνία Υαλικών (2017), Δον Κιχώτης (2020), Η χώρα των πελαργών…ένα παραμύθι της θάλασσας (2018), Ο απρόσκλητος επισκέπτης (2019).

Δυστυχώς όμως ο ταλαντούχος ηθοποιός έφυγε από την ζωή και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η συνάδερφός του Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

newsbreak.gr