Ανδρέας Λοβέρδος: Αν οι «Δημοκράτες» δεν πιάσουν το 3% στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, αποχωρώ από την πολιτική

44
«Αν δεν κερδηθεί το 3% στις επερχόμενες ευρωεκλογές, θα είναι η τελική πράξη της πολιτικής μου πορείας. Νομίζω ότι είναι λογικό», επισήμανε ο πρόεδρος του νέου κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην εκπομπή του ΕΡΤNews «Επτά» και τη Βάλια Πετούρη.

Ενώ πρόσθεσε, σχετικά, για την αναζήτησ στελεχών: «Το ψηφοδέλτιο διαμορφώνεται τώρα – Τα μισά του μέλη έχουμε κατασταλάξει ποια μπορεί να είναι, με βάση τις προτάσεις, γιατί υπάρχουν. Από την ώρα που δημοσιεύσαμε την περασμένη Δευτέρα το βίντεο αυτό από τον Έβρο και το σάιτ μας το δημοκράτες, ήταν δεκάδες αυτοί που είπαν ότι θέλουν να είναι υποψήφιοι. Και πριν όμως, όταν ετοιμαζόμασταν είχαμε πει στον λαό αν θέλεις να κατέβεις θα κατέβεις».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ανέφερε:

«Το όνομα του κόμματος αφήνει σαφές μήνυμα ότι έχουμε ένα μέτωπο απέναντι στα άκρα. Και πέρα από αυτά έχει μέσα του τη δύναμη του συνθήματος ότι δεν θα αφήσουμε τον πατριωτισμό και την πατρίδα μας χάρισμα στους φασίστες, σε κάθε λογής τραμπούκο, ρατσιστή και μισαλλόδοξο. Είμαστε εμείς πατριώτες στα χέρια μας. Ο πατριωτισμός και η τύχη της Ελλάδας και το συμφέρον της χώρας και των πολιτών της είναι σε ασφαλή χέρια».

Εδώ ολόκληρη η συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου στο ΕΡΤNews: