Δήμος Βέλου Βόχας-Ο δήμαρχος Θ.Μανάβης μάλλον ξέχασε ότι κέρδισε και… συνεχίζει το προεκλογικό αγώνα

130

Δήμος Βέλου Βόχας-Ο δήμαρχος Θ.Μανάβης μάλλον ξέχασε ότι κέρδισε και… συνεχίζει το προεκλογικό αγώνα.

Τώρα λοιπόν που ανέλαβε δήμαρχος περιμένουν οι δημότες να κάνει αυτά που ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ έλεγε. Οι κάτοικοι δηλαδή περιμένουν να τους φέρει το νερό από την μία άκρη του δήμου στην άλλη!

Γιατί μάλλον λάθος ξεκίνησε ο δήμαρχος στο θέμα του νερού! Αντί για τη λύση που περιμένουν οι δημότες του και ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ προεκλογικά,  βγαίνει τώρα με δηλώσεις και αναφέρει τη σοβαρή κατάσταση στο θέμα του νερού!!!

Κ. Μανάβη τώρα είστε δήμαρχος και όχι αντιπολίτευση. Βρείτε λοιπόν λύση στο θέμα του νερού ΑΜΕΣΑ και αφήστε τις δηλώσεις! Αρκετά στηρίξατε τον προεκλογικό σας αγώνα στο θέμα του νερού κάνοντας σκληρή αντιπολίτευση στην προηγούμενη δημοτική αρχή.

Δήλωσε ο κ. Μανάβης στο tanea.gr: “Εφιαλτικά τα σενάρια για τον δήμο Βέλου Βόχας, με το γνωστό τουριστικό θέρετρο Βραχάτι εξαιτίας της λειψυδρίας που μαστίζει την περιοχή. Μάλιστα ο νέος δήμαρχος Θανάσης Μανάβης την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, υπέβαλλε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το αίτημα του δήμου για την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της λειψυδρίας..

«Δεν μπορεί τα σχολεία μας να μην έχουν νερό στις τουαλέτες. Και σήμερα που μιλάμε αυτό μπορεί να ισχύει. Ότι βάλετε στο μυαλό σας και έχει σχέση με το νερό μπορεί να ισχύει. Υπάρχουν χωριά που έχουν νερό μόνο για 2 ώρες και βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Αν δεν ήταν κάποιοι ιδιώτες με δική τους πρωτοβουλία που μας δίνουν νερό από τις γεωτρήσεις τους θα είμαστε σε απόγνωση. Στερεύουν όμως και αυτές. Το καλοκαίρι εκατοντάδες σπίτια έμειναν για πάνω από 70 ημέρες χωρίς νερό. Στον Δήμο έχουμε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Αλλά αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει στα σπίτια που δεν έχουν νερό. Παιδιά πάνε στα σχολεία. Είναι θέμα και υγιεινής».

Δήμος Βέλου Βόχας-Ο δήμαρχος Θ.Μανάβης μάλλον ξέχασε ότι κέρδισε και… συνεχίζει το προεκλογικό αγώνα.

Ο νέος δήμαρχος Βέλου Βόχας μίλησε στο in.gr  και για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε και θα αντιμετωπίσει το Βραχάτι: «Να φανταστείτε το καλοκαίρι του 2023 που δεν ήμουν δήμαρχος, οι τουρίστες έφευγαν νωρίτερα από τα καταλύματα διότι δεν υπήρχε νερό. Παράλληλα υπήρξαν και πολλές ακυρώσεις. Λουόμενοι δεν είχαν νερό να κάνουν ντους». Τι γίνεται όμως με τους καλλιεργητές; «Έχουν τεράστιο πρόβλημα διότι οι γεωτρήσεις στέρεψαν, δεν έχει βρέξει και οι ίδιοι δεν έχουν λάβει εδώ και χρόνια οικονομική βοήθεια»

 

Διαβάστε επίσης:

Τα Κορινθιακά λεμόνια κινδυνεύουν με εξαφάνιση !

Ποια όμως θα μπορούσε να είναι η λύση; Ο δήμαρχος απαντάει: «Μα να υδροδοτούμαστε από την Στυμφαλία. Εμείς καταθέσαμε το αίτημα μας στο φορέα διαχείρισης με νέα στοιχεία και ελπίζουμε να δοθεί λύση. Από όλη την Πελοπόννησο, ο δήμος μας έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Καλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει να το κάνει άμεσα».

korinthiannews.gr