Δηλώσεις Επιδημιολόγων για τον κορονοιό… Παγώνη “Βάφομαι σε 5 λεπτά από 17 ετών”…

97

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απάντησε και σε όσους σχολιάζουν το ντύσιμο και το βάψιμο της. Άλλωστε τις τελευταίες ημέρες έγινε viral το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου, στο οποίο ο μοναδικός κωμικός μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη και έκρουσε το καμπανάκι για την επέλαση του κορονοϊού.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν» περιέγραψε.

«Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε.

“Δεν έχω παιδιά. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί να πω ψέματα; Είχα σκεφτεί ότι όταν κάνεις ένα παιδί να αφοσιωθείς σε αυτό και δεν είναι εύκολο να δουλεύεις δέκα ώρες και να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το μεγαλώσουν οι παππούδες ή κάποιος άλλος. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ μπορεί να είναι και λάθος” είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here