Την ξέρουμε κυρίως α λα πολίτα ή μαγειρεμένη με φρέσκα κουκιά. Όμως η αγκινάρα πάει με όλα, γίνεται λευκή αλλά και κοκκινιστή, σουφλέ, πίτα, μουσακάς, πουρές, ομελέτα, σούπα, κροκετάκι, μαγειρεύεται με όλα τα κρέατα αλλά έχει μια προτίμηση στο αρνάκι ή το κατσικάκι, στο μπριάμ, με σπανάκι, με συκωτάκια πουλιών και κόκορα, αγαπά όλα τα θαλασσινά όπως το χταπόδι, τις σουπιές, τις γαρίδες, τον παστό μπακαλιάρο και το ψάρι, γίνεται ακόμη και γλυκό του κουταλιού αλλά και χωνευτικό λικέρ.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ DELIVERY!  Σας φέρνουμε με ένα απλό τηλεφώνημα τα προϊόντα της προτίμησής σας στο σπίτι…  Κλικ

 

Μαγειρεμένη την ξέρουμε, αλλά δοκιμάστε την και ωμή, όπως οι Κρητικοί, ψιλοκομμένη, με λεμόνι, χοντρό αλάτι και αγουρέλαιο… Συγκεντρώσαμε δέκα πεντανόστιμες συνταγές για να διαλέξετε ποια ταιριάζει στο δικό σας ανοιξιάτικο τραπέζι.

Η συνέχεια στο webkorinthos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *