Με επιτυχία το Christmas Event στον Πεζόδρομο της Κορίνθου

92

Με επιτυχία το Christmas Event στον Πεζόδρομο της Κορίνθου από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι με μουσική και δράσεις για τα παιδιά θα στήθηκε  την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στον πεζόδρομο Κορίνθου (στο ύψος της Ερμού με την Πυλαρινού) από το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου.

Βασικός στόχος  των διοργανωτών ήταν  η τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και η ενίσχυση της αγοράς, μέσα από τη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση  περιλάμβανε ζωντανή μουσική από το συγκρότημα ΔΙΑΠΑΣΩΝ και τον Άρη Σταύρου καθώς και κεράσματα (λουκουμάδες, ζεστή σοκολάτα) για τους μικρούς και μεγάλους  που έκαναν την βόλτα τους στην αγορά.

Η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων μαζί με το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Κουτσοδήμος και το Κτήμα Σκλήρη   πρόσφεραν Glühwein -γλυκό ζεστό κρασί, το γιορτινό κρασί των ημερών,  που ζέσταναν τους περαστικούς.

Τα τμήματα Βρεφονηπιοκόμων Α’ και Β’ έτους του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ περίμεναν τους μικρούς μας φίλους αναλαμβάνοντας να τους απασχολήσουν δημιουργικά, όπως και να υπενθυμίσουν σε όλους μας πως είναι να είσαι παιδί. Διαβάζοντας ιστορίες και παραμύθια επιλεγμένα από το Βιβλιοπωλείο Κουκίδα. Ενώ εκπαιδευόμενες από το τμήμα Αισθητικής της σχολής “ζωγραφίζαν’’ στα πρόσωπά μας, την ελπίδα που γεννάται αυτές τις μέρες. Τέλος τα τμήματα μαγειρικής μαζί με άλλους εκπαιδευόμενους της σχολής μαγείρεψαν live και μας κέρασαν  λαχταριστές συνταγές!

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση συμμετείχαν τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Global Arts Studios με εργαστήρια κινούμενου σχεδίου, ζωγραφικής, κατασκευών και θεατρικών αφηγήσεων, με σκίτσο σε λίγα λεπτά, βίντεο με χάρτινους χαρακτήρες, θεατρικό παιχνίδι στην αφήγηση μιας ιστορίας για παιδιά όλων των ηλικιών.

Τέλος, το ΚΔΑΠ Αερόστατο της Γνώσης, το ΚΔΑΠ Παιδεία εν δράσει και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Εφυραίος Άθλος θα απασχόλησαν  δημιουργικά τα παιδιά με εργαστήρια χειροτεχνιών, ζωγραφικής και με πολλά πολλά παιχνίδια.

 

 

 

Δείτε επίσης:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας