Όταν σκεφτόμαστε ένα εορταστικό τραπέζι, συνήθως το μυαλό μας πηγαίνει στη γεμιστή γαλοπούλα. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα ξενόφερτο έθιμο. Το ελληνικό μας έθιμο θέλει γενικά το κρέας, αλλά ο πρωταγωνιστής στα παραδοσιακά πιάτα των Χριστουγέννων είναι το χοιρινό σε διάφορες εκδοχές.

Η κατανάλωση του χοιρινού είναι ένα ελληνικό έθιμο από την αρχαία Ελλάδα.

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *