ΠΑΣΟΚ: «αντάρτικο» του Ανδρέα Τσούνη – «μηνύματα» από τον σύζυγο της αείμνηστης Φώφης στον Ανδρουλάκη

868

 Σε κορυφαίο αμφισβητία της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ εξελίσσεται ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, καθώς σε σειρά παρεμβάσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της Χαριλάου Τρικούπη, στέλνοντας με τον τρόπο αυτόν τα μηνύματά του στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Βέβαια, για το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Τσούνης θεωρείται ένας ανερχόμενος κομματάρχης του πρώην γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον οποίο εκθειάζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, δημιουργώντας την εντύπωση πως αυτόν θεωρεί ικανό διάδοχο της συζύγου του και όχι τον σημερινό αρχηγό του κόμματος.

Ουκ ολίγες φορές

Ο Ανδρέας Τσούνης στον έναν χρόνο που ο Ν. Ανδρουλάκης βρίσκεται στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει αποδοκιμάσει τις επιλογές του ουκ ολίγες φορές. Είχε διατυπώσει την ενόχλησή του για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την αλλαγή της ονομασίας του ΠΑΣΟΚ.

Λόγω Καϊλή

Την έπεσε στον Ν. Ανδρουλάκη επειδή «κρύφτηκε» στην υπόθεση της Εύας Καϊλή και δεν πήγε στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών του ΕΣΚ να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά άφησε τον Αλ. Τσίπρα να αλωνίζει ως εκφραστής της Δημοκρατικής Παράταξης.

Έγινε έξω φρενών όταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Α. Σπυρόπουλος, για να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών, ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ κόβει υποψηφίους για να μη βρεθεί με «Πάτσηδες». «Αν ξέρει κάτι παραπάνω ο γραμματέας, να τους διαγράψει», ανέφερε ο Α. Τσούνης, και όχι να αφήνει υπονοούμενα εναντίον τους.

πηγή-.parapolitika.gr