Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π. Ε. Κορινθίας

312

Με την παρουσία πλήθους κόσμου (περισσότερους από κάθε άλλη φορά) και μέσα σε  ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι εργαζόμενοι και το  πλήθος θεσμικών προσώπων με την παρουσία τους,  δεν τίμησαν απλά τον Σύλλογο Υπαλλήλων, αλλά ήταν μία συμμετοχή αγάπης , εμπιστοσύνης και στήριξης προς τον πρόεδρο τους , σε σχέση με  τις γνωστές  κατηγορίες που δέχθηκε  πριν ένα χρόνο περίπου  .

Βαθιά συγκινημένος ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Ηλίας  Μιχόπουλος  ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους καθώς και τους θεσμικούς εκπροσώπους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και τον ίδιο προσωπικά ανταποδίδοντας την αγάπη τους .

Στην εκδήλωση μετά τους σύντομους χαιρετισμούς δόθηκαν βραβεία στα παιδιά των υπαλλήλων του Συλλόγου  τα οποία εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης , οι Αντιπεριφερειάρχες  Αθηνά Κόρκα, Σπύρος Ζαχαριάς και Χρυσοβαλάντης Μέλος, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Στριμενοπούλου, Δημήτρης Μανωλάκης , Ευάγγελος Παπαϊωάννου, Τέτα Μπονάτσου , Χρήστος Μελέτης, ο ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων Μιχάλης Οικονόμου  και το σύνολο των  εργαζομένων .

Το φλουρί της πίτας έπεσε στον Γ. Γραμματέα του δήμου Κορινθίων  Βασίλη Μπαλάφα.