Προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης

1550

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της ΕΛ.ΑΣ. στον βαθμό του Ταξιάρχου προήχθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης.

Ο X. Τετράδης γεννήθηκε το έτος 1966 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω Αττικής. Κατετάγη στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής το έτος 1984.
Ως Υπαξιωματικός υπηρέτησε στην Άμεση Δράση Αττικής και στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Για την υπηρεσιακή του προσφορά τιμήθηκε με αρκετούς Επαίνους και Εύφημες Μνείες. Εισήλθε στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 1993 και αποφοίτησε το 1996. Ως νέος Αξιωματικός (Υπαστυνόμος Β΄) τοποθετήθηκε στο Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων.
Επίσης, ως Αξιωματικός, υπηρέτησε σχεδόν σε όλες της Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας. Μεταξύ των άλλων διετέλεσε Διοικητής του Α.Τ. Λουτρακίου, του ΠΡΟΚΕΚΑ Κορίνθου, της Τροχαίας Κορίνθου και του Α.Τ. Κορίνθου.
Τον Νοέμβριο του 2018 προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.
Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια για υπηρεσιακά θέματα και έχει μετεκπαιδευτεί σε Σχολεία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επιπλέον έχει τιμηθεί με διάφορα παράσημα και μετάλλια. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.