Πώς θα γίνεις εκπαιδευτής ενηλίκων με μισθό 2.660 ευρώ το μήνα

723
Τι ορίζει το ΦΕΚ για την αμοιβή των εκπαιδευτών ενηλίκων – Χιλιάδες νέες θέσεις σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν και θα ανοίξουν σταθερά για τα επόμενα χρόνια – Δείτε πώς μπορείτε μέσα σε λιγότερο από 25 ημέρες να βγάλετε ως εκπαιδευτής 2.660 ευρώ!

Το ταμείο ανάκαμψης έχει φέρει και θα φέρει για τα επόμενα χρόνια τεράστια προγράμματα κατάρτισης ενηλίκων προϋπολογισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Τώρα τρέχει το τεράστιο πρόγραμμα κατάρτισης 120.000 ανέργων της ΔΥΠΑ με επίδομα έως 1000 ευρώ και παράλληλα τρέχει το πρόγραμμα “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ” μέσω του οποίου κάνουν κατάρτιση 150.000 εργαζόμενοι

Παράλληλα ανακοινώνονται νέα προγράμματα για 55.000 άνεργους σχεδιάζει η ΔΥΠΑ τους επόμενους μήνες, τα οποία θα συγχρηματοδοτούνται είτε από το ΕΣΠΑ (ΕΚΤ ή ΠΑΝ), είτε από τον προϋπολογισμό της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Ανοίγουν ΣΥΝΕΧΩΣ νέες θέσεις εργασίας με υψηλό μισθό για εκπαιδευτές ενηλίκων

Ο οργασμός των προγραμμάτων αυτών ο οποίος θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια ανοίγει θέσεις για χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων στην επόμενη πενταετία.

Για να γίνεις εκπαιδευτής ενηλίκων και να έχεις την επάρκεια θα πρέπει πρώτα να τελειώσεις το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Έχει ανοικτές αιτήσεις έως τις 3 Απριλίου

Καθαρές απολαβές 2.660 ευρώ σε λιγότερο από 25 ημέρες

Οι εκπαιδευτές πληρώνονται ΚΑΘΑΡΑ με 19 ευρώ καθαρά ανά ώρα κατάρτισης είτε είναι εξ αποστάσεως είτε δια ζώσης! Αυτό σημαίνει πως αν πραγματοποιήσουν κατάρτιση σε ένα τμήμα ανέργων περίπου στις 140 ώρες (δια ζώσης και εξ αποτάσεως) μπορούν να πάρουν να λάβουν έως και 2.600 ευρώ.

Εργαστείτε με δελτιο παροχής υπηρεσιών ή και μισθοδοσία ή με σύμβαση έργου!

Οι εκπαιδευτές μπορούν να εργάζονται με καθεστώς κανονικής μισθοδοσίας ή με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή με σύμβαση έργου.

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα δελτία παροχής υπηρεσιών ή οι συμβάσεις έργου

Ώς εκπαιδευτές ενηλίκων σε προγράμματα μπορούν να εργαστούν και οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου τομέα αρκεί να πάρουν άδεια από το ΠΥΣΔΕ ή το ΠΥΣΠΕ στο οποιο ανήκουν!

Αυτό ορίζεται από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ που θα βρείτε παρακάτω – Είναι υποχρέωση των ΚΕΔΙΒΙΜ να πληρώνουν με βάση το παρακάτω

Εδω μπορείτε να δείτε και όλο το ΦΕΚ

Πώς θα πάρετε την επάρκεια – Ξεκινήστε το εξ αποστάσεως σεμινάριο στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και Προλάβετε τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

Ανοικτές αιτήσεις και πολύ μεγάλη έκπτωση έχει το σεμινάριο την Εκπαίδευση Εκπαιδευτών ενηλίκων που ΠΛΗΡΟΙ τα κριτήρια της νομοθεσίας για να ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για να πάρετε την ΕΠΑΡΚΕΙΑ και να μπορείτε να εργαστείτε σε όλα τα παραπάνω προγράμματα ανάλογα με την ειδικότητα.

Το Πιστοποιητικό Εξ αποστάσεως  επιμόρφωσης στην Εκπαίδευσης Ενηλίκων έχει πάνω την σφραγίδα του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης). Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΕΚΕΚ

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Στο σεμινάριο μπορείτε να κάνετε εγγραφή με μόνο 75 ευρώ!!!!

Δείτε εδώ το σημείο από το ΦΕΚ για τις αμοιβές εκπαιδευτών ενηλίκων

εκπαιδευτές ενηλίκων
alfavita.gr