Σάββατο 30 / 12/ ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή Κορινθίων

63

Σάββατο ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή Κορινθίων  στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθου  με νέο Δήμαρχο τον Νίκο Σταυρέλη.

Τελετή Ορκωμοσίας Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:00 π.μ.   στο Δημοτικό Θέατρο Κορινθίων για τη νέα Δημοτική αρχή με νέο Δήμαρχο τον Νίκο Σταυρέλη.

 

Το Σάββατο, στις 30 Δεκεμβρίου ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή Κορινθίων. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης και οι εκλεγμένοι στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι θα αναλάβουν καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2024.

Η ορκωμοσία θα γίνει στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο “Θωμάς Θωμαϊδης”, στην Κόρινθο.

Δείτε επίσης:

Με επιτυχία το Christmas Event στον Πεζόδρομο της Κορίνθου

Βιογραφικό του νέου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη

Βιογραφικό

-Ο Νίκος Σταυρέλης γεννήθηκε στην Κόρινθο πριν 63 χρόνια, στη συνοικία της Αγίας Άννας και του Συνοικισμού, όπου εξακολουθεί να διαμένει με την οικογένειά του.

-Είναι πτυχιούχος του Πολιτικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου με την οποία απέκτησαν τρεις κόρες, δύο πτυχιούχους Πολιτικούς Μηχανικούς και μία πτυχιούχο της Φαρμακευτικής Σχολής.

-Υπηρέτησε επί 11 χρόνια στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας (1984-1995) αφήνοντας σημαντικό και αναγνωρισμένο από όλους έργο, στην οργάνωση του Δήμου σε πρωτόγνωρα για την Ελλάδα επίπεδα, συμβάλλοντας έτσι να γίνει Δήμος πρότυπο, με Δημοτικές Επιχειρήσεις στον Τουρισμό, στον Πολιτισμό, με σύσταση της πρώτης Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας, βάσει της οποίας λειτούργησε το Καζίνο και πολλά άλλα.

-Εργάστηκε στην Εμπορική Τράπεζα και στην ALPHA BANK επί 19 έτη ως Επιθεωρητής στον Εσωτερικό Έλεγχο, φθάνοντας στη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή, του Τομέα Ειδικών Ελέγχων και Καταπολέμησης της Απάτης.

-Συνδικαλιστικά διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας επί 4ετία (1992-1995)

-Ως αιρετός στην αυτοδιοίκηση της Κορίνθου ασχολείται ενεργά επί μία 24ετία, με έναρξη το έτος 1998, συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του κ. Πνευματικού.

-Από το 2002 μέχρι σήμερα, εκλέγεται συνεχώς και αδιαλείπτως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων, πάντα στις πρώτες θέσεις εκλογής.

Ο Νίκος Σταυρέλης διετέλεσε:

-Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί οκταετία (2007-2014), με αναγνωρισμένο έργο από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και το σύνολο των φορέων και συλλογικοτήτων.

-Εκπρόσωπος τύπου του Δήμου Κορινθίων επί 4ετία (2014-2017)

-Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής επί διετία (2016-2017)

-Πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Κορινθίων – Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (ΔΑΕΚΑΑΠ) (2009-2011)

-Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του 8ου δημοτικού σχολείου της Αγίας Άννας και των Νηπιαγωγείων Αγίας Άννας και Νεάπολης Μπαθαρίστρας.