Σοκ: Ποινή φυλάκισης για λόγους κλοπής σε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια

61

Δικαστικές περιπέτειες για τη γνωστή τραγουδίστρια – Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Ο λόγος για την Έφη Θώδη, η οποία φαίνεται πως έχει δικαστικές περιπέτειες, καθώς την Πέμπτη (26/04/2018) κλήθηκε να απολογηθεί στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, αναφέρει το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

 

Η τραγουδίστρια, παρά ότι είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή. Η Έφη Θώδη, η οποία δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.

Το ποσό που είχε πληρώσει τότε η τραγουδίστρια, ως πρόστιμο από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, έφτανε περίπου τα 3.000 ευρώ.

Ωστόσο, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται και δεν έκλεισε η υπόθεση. Την κίνησή της να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε το δικαστήριο το αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, ωστόσο η κατηγορούμενη δεν γλίτωσε την ποινή.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια παραδέχθηκε μεν στο δικαστήριο μέσω της συνηγόρου της ότι για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κλοπή του ρεύματος, ωστόσο η ίδια εκείνο το διάστημα έλειπε από την οικία της. Μάλιστα, κατά τους ισχυρισμούς της βρισκόταν στο εξωτερικό, σύμφωνα με το επαγγελματικό της πρόγραμμα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε επίσης ότι κατά την επιστροφή της, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και αφού ενημερώθηκε από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο.

Πάντως, φαίνεται πως η Έφη Θώδη θα συνεχίσει να έχει δικαστικές περιπέτειες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

newsbomb.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here