Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

35

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από καταγγελία της 47χρονης συζύγου του

 

Στα κρατητήρια της αστυνομίας βρίσκεται 69χρονος πασίγνωστος τραγουδιστής ο Γιάννης Γιοκαρίνης, οποίος συνελήφθη λίγο μετά το μεσάνυχτα  στον Άγιο Παντελεήμονα, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την 47χρονη σύζυγό του καθώς μετά από καυγά φέρεται να την απείλησε και να την έπιασε από το λαιμό.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν στο τμήμα τον τραγουδιστή ώστε να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης στις αρχές του 2024 μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την εξάρτησή του από το αλκοόλ στο παρελθόν ενώ αποκάλυψε πως στο ξεκίνημα της καριέρας του τον υποτιμούσαν λόγω της χίπικης εμφάνισής του.

Μεταξύ άλλων μίλησε τότε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και την περίοδο που τον χλεύαζαν λόγω της χίπικης εμφάνισής του.

Συνελήφθη ο Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από καταγγελία της 47χρονης συζύγου του

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ ο επιτυχημένος μουσικός δήλωσε πως: «Τώρα τον αγαπάω τον εαυτό μου. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Όταν είσαι εξαρτημένος δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα και δεν το δεχόμουν. Και τώρα εγώ που λέω σε φίλους μου, σε γνωστούς, σε άγνωστους, δεν το παραδέχεται κανένας».

«Έχω κενά μνήμης από την περασμένη μου ζωή» πρόσθεσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης, εξηγώντας πως δεν θυμάται αρκετά πράγματα από το παρελθόν λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ, ζητώντας παράλληλα μια «τεράστια συγγνώμη από τους ανθρώπους που έχω στεναχωρήσει».

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ ο επιτυχημένος μουσικός δήλωσε πως: «Τώρα τον αγαπάω τον εαυτό μου. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Όταν είσαι εξαρτημένος δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται. 

Δείτε επίσης

Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου: Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδος. Οικογενειακή υπόθεση της οικ. Μητσοτάκη “ΝΤΡΟΠΗ”