Συνελήφθησαν δώδεκα άτομα στην Κορινθία στην πλειοψηφία τους ανήλικοι… “κουκουλοφόροι” σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λουτράκι

1505
Συνελήφθησαν δώδεκα άτομα στην Κορινθία στην πλειοψηφία
τους ανήλικοι
για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη εννέα άτομα για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων
Συνελήφθησαν την (25.1.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, -12- άτομα, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Ειδικότερα, στις (25.1.2023), σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο Λουτράκι Κορινθίας, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι ανωτέρω συλληφθέντες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, ενώ παράλληλα επιχείρησαν να επιτεθούν σε φιλάθλους και μέλη των ομάδων που βρίσκονταν στις κερκίδες.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -9- άτομα, γονείς των ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Τέλος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζεύγη γαντιών, -1- κουκούλα (τύπου full-face),καπέλα, -1- ζεύγος χειροπεδών, -2- μασέλες προστασίας, καθώς και -1- μεταλλικός σωλήνας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.