Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις του ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια …

59

Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου πάνω στην πρόταση της πλειοψηφίας για εισήγηση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης σε εκτάσεις που είχαν αγοραστεί από την εταιρεία συμφερόντων ομίλου ΤΕΡΝΑ, που είχε ανακηρυχθεί ανάδοχος στον διαγωνισμό της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ, λόγω των διεκδικήσεων που έχουν εγείρει τους τελευταίους μήνες ιδιοκτήτες των οποίων οι εκτάσεις φαίνεται να έχουν πουληθεί χωρίς να το γνωρίζουν.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται με ομιλίες Περιφερειακών Συμβούλων, ενώ από την παράταξη ‘Νέα Πελοπόννησος’ ο παραιτηθείς  Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Μαντάς, δήλωσε ότι θα ψηφίσει λευκό. Επισημαίνουμε ακόμα ότι απουσιάζει και προφανώς όχι τυχαία, ένας ακόμα Περιφερειακός Σύμβουλος από την Ερμιονίδα, ο κ. Τζανής, ενώ στις αγορεύσεις τους όλοι της αντιπολίτευσης έχουν ταχθεί κατά της διαδικασίας αναγκαστικής απαλλοτρίωσης κάθε αμφισβητούμενης έκτασης με εισήγηση του αναδόχου, μέσω της ειδικής νομικής διαδικασίας που προβλέπεται, χάριν όπως λέγεται, του δημοσίου συμφέροντος.

πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ψηφοφορία για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις σε εκτάσεις που είχαν αγοραστεί από την εταιρεία συμφερόντων ομίλου ΤΕΡΝΑ για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

25 ναι (στην απαλλοτρίωση)

12 όχι

και 1 λευκό, το οποίο όπως σας αναφέραμε και πριν προέρχεται από τον κ. Μαντά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here