Την παραίτηση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης…!!!

59

Την παραίτηση της κας Δούρου από τη θέση της Εντεταλμένης για την Ελληνογερμανική Συνέλευση ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Την άμεση παραίτηση από τη θέση της Εντεταλμένης της Ελληνικής Κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική Συνέλευση κας Ρένας Δούρου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μετά την απουσία της από την 8η Διάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και την απαράδεκτη επιστολή της που διαβάστηκε κατά την έναρξη των εργασιών.

«Όφειλε, από τη στιγμή που αποδέχθηκε το διορισμό της από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, να βρίσκεται στη Χερσόνησο και να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνέλευσης, να ενημερωθεί και να συνδράμει εποικοδομητικά. Ωστόσο όχι μόνο δε συμμετείχε, αλλά απέστειλε μια απαράδεκτη και προσβλητική επιστολή προς τους Έλληνες και Γερμανούς αυτοδιοικητικούς, αμφισβητώντας την εντολή του Πρωθυπουργού και τη λειτουργία της δομής αυτής» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Έθεσε επίσης η κα Δούρου ζητήματα εθνικής πολιτικής, υπερβαίνοντας το ρόλο και την ευθύνη της, δημιουργώντας τετελεσμένα τα οποία δυσχεραίνουν τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού στην άσκηση εθνικής πολιτικής.

Το ύφος επίσης που διαπνέει το χαιρετισμό της δε συνάδει με τις αρχές της δημοκρατικής λειτουργίας, εφόσον εμφανίστηκε τελεσιγραφικά να οριοθετεί τον τρόπο λειτουργίας της δομής αυτής σύμφωνα με τις δικές της κατευθύνσεις, μη σεβόμενη τις συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες που έχουν παγιωθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here