Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο πρόγραμμα ΤΕΒΑ μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της εταιρείας “Korinthian Palace”-βίντεο

518

Υπεγράφη η σύμβαση για το νέο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ – Ξεκινούν οι διανομές σε Κέρκυρα – Ζάκυνθο την ερχόμενη εβδομάδα. Ακολουθούν Κεφαλονιά και Λευκάδα τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Σε συνέχεια ενημέρωσης της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Συνοχής & Απασχόλησης, κας Μελίτας Ανδριώτη, στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα στην Κέρκυρα, ξεκινούν άμεσα από Κέρκυρα και Ζάκυνθο, την ερχόμενη εβδομάδα, οι διανομές τροφίμων στους δικαιούχους.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1,8 εκ. €.

Υπεγράφη σήμερα  Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 η σύμβαση έργου μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της εταιρείας μας «KORINTHIAN PALACE CATERING», για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΕΠ ΕΒΥΣ)».

Το έργο, το οποίο έχει ως στόχο του την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων – 2.000 οικογένειες υπολογίζεται ότι θα ωφεληθούν ως δικαιούχοι – έχει  συνολικό προϋπολογισμό 1.814.860,27 €.

Οι διανομές τροφίμων αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, την ερχόμενη εβδομάδα σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο και τη μεθεπόμενη σε Κεφαλονιά και Λευκάδα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της αναδόχου εταιρείας  Korinthian Palace Catering, κ. Ηλία Κακογιάννη,  «Οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει η διακήρυξη γιατί αυτή είναι η υποχρέωση και το καθήκον μας. Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στη διαχείριση μεγάλων έργων ΤΕΒΑ καθώς έχουμε ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία διανομές σε πολλές περιφερειακες ενότητες ανά την Ελλάδα. Αποτελεί δέσμευση μας η επιλογή προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στα Ιόνια νησιά ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και θα μεριμνησουμε για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των ωφελουμενων στα σημεία διανομής, πρωτίστως γιατί, όπως κάθε φορά, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία που έχει αυτή η συνεργασία για τους δικαιούχους και τις τοπικές κοινωνίες που αφορά.»


Δειτε εδώ αναλυτικά  την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.