Χριστούγεννα Γιορτή Πολυτέλειας : Ιδέες διακόσμησης με λάμψη

46

 

Τα Χριστούγεννα είναι η Γιορτή της λάμψης και της πολυτέλειας όσων αφορά την διακόσμηση. Γι’ αυτό και στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 ιδέες για πολυτελή και σικ διακόσμηση σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Τα Χριστούγεννα είναι η Γιορτή της αγάπης και της αλληλεγγύης. Όσο κι αν πρεσβεύουν την ταπεινότητα όμως, όσων αφορά την διακόσμηση του σπιτιού, θέλουν λάμψη και πολυτέλεια. Μη φανταστείτε ακριβά υλικά. Απλά γκλίτερ, στρας, πολύχρωμα και μονόχρωμα φωτάκια και όμορφα διακοσμητικά!

Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες για πολυτελή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με γκλίτερ, στρας και μοντέρνα διακοσμητικά για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι και σίγουρα θα βρείτε μία πρόταση που να θέλετε να υιοθετήσετε κι εσείς. Διαβάστε παρακάτω:

Χριστούγεννα  βαμβάκι στο δέντρο

Μπορείς να αναδείξεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με μπόλικο βαμβάκι στα κλαδιά του, έτσι ώστε να δημιουργήσεις το εφέ του χιονισμένου! Κι αν θέλεις να κάνεις το δέντρο σου πιο γκλάμουρ και πολυτελές πες ναι στην κορυφή με στρας, στα χρυσά και στα ασημί στολίδια.

Χριστούγεννα 2023: 16 ιδέες για πολυτελή και σικ διακόσμηση για κάθε σπίτι

Ιδέες   Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με φυσικά υλικά

Μπορεί να θες να επιτύχεις μία πολυτελή και σικ διακόσμηση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να βάλεις χρώμα στη διακόσμησή σου. Αρκεί να βάλεις μερικά χρυσά και ασημί διακοσμητικά και να διαλέξεις Χριστουγεννιάτικο δέντρο και γιρλάντες από φυσικά υλικά, για να αναβαθμίσεις την εικόνα.

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση-με-πολύχρωμα-στολίδια-ιδέες-

 Ροζ σικ διακόσμηση

Το ροζ είναι ένα χρώμα που βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων για τα Χριστούγεννα 2023! Έτσι μπορείς να προσαρμόσεις το ροζ σε μία πιο σικ ιδέα. Παίξε με τα παστέλ ροζ χρώματα, τα χρυσά ροζ στολίδια και τα μονόχρωμα, χρυσά φωτάκια και το αποτέλεσμα θα σου κόψει την ανάσα!

ροζ-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-ιδέες-

Διακοσμητικά σε ασημί χρώμα για μεγαλύτερη λάμψη

Τα ασημί και χρυσά διακοσμητικά είναι τάση για φέτος τα Χριστούγεννα. Μπορείς λοιπόν να βάλεις πάνω από το τζάκι σου μερικά ασημί και χρυσά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως είναι και τα παρακάτω. Όσο πιο μεταλλικά τα χρώματα τόσο πιο μοντέρνα.

μεταλλικά-χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-στο-τζάκι-ιδέες-

 Λουλούδια στο δέντρο

Τα λουλούδια είναι ακόμη μία τάση για φέτος τα Χριστούγεννα. Πέρα από μοντέρνα όμως είναι και μία καλή ιδέα, για να κάνεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με λάμψη και πιο σικ. Γενικά τα φυσικά υλικά είναι πάντα σικ και κάνουν την εικόνα λιγότερο κιτς.

λουλούδια-στο-χριστουγεννιάτικο-δέντρο-ιδέες-

 

 Γούνινο στεφάνι

 

Αν θέλεις ένα σικ Χριστουγεννιάτικο στεφάνι που να ταιριάζει σε κάθε σπίτι και σε κάθε…πόρτα, τότε μπορείς να διαλέξεις ένα γούνινο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι σαν το παρακάτω. Μόνο που αν θες να το κρεμάσεις στην εξώπορτα, θα πρέπει να υπάρχει υπόστεγο, αλλιώς με τις πρώτες βροχές θα χαλάσει.

γούνινο-χριστουγεννιάτικο-στεφάνι-ιδέες-

 Κάλτσες με παγιέτα

Βάλε λάμψη στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου επιλέγοντας Χριστουγεννιάτικες κάλτσες με γκλίτερ και παγιέτες σαν τα παρακάτω. Αρκούν για να ολοκληρώσουν μία σικ και άκρως γκλάμουρ Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

χριστουγεννιάτικες-κάλτσες-με-παγιέτα-ιδέες-

Συμβουλές από ειδικούς

ιδέες-για-σικ-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-τα-Χριστούγεννα 2023-

 Διακόσμησε το τραπέζι σου για τα Χριστούγεννα

Πες ναι στα χρυσά διακοσμητικά και στα γκλίτερ για να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια των Γιορτών όσο και για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Αμέσως θα διαβαθμίσεις την διακόσμησή σου.

χριστουγεννιάτικα-διακοσμητικά-σε-χρυσό-με-γκλίτερ-για-το-τραπέζι-ιδέες-

ιδέες-για-σικ-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-τα-Χριστούγεννα 2023-

ιδέες-για-σικ-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-τα-Χριστούγεννα 2023-

 Χρυσά κηροπήγια

Στο τραπεζάκι του σαλονιού, στο μπουφέ ή πάνω από το τζάκι μπορείς να διαλέξεις μερικά χρυσά κηροπήγια που να αναβαθμίζουν την διακόσμηση του σπιτιού σου! Είναι μία υπέροχη και πολύ γκλάμουρ ιδέα που δεν παύει να είναι σικ.

χρυσά-κηροπήγια-για-το-τραπέζι-ιδέες-

ιδέες-για-σικ-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-τα-Χριστούγεννα 2023-

ιδέες-για-σικ-χριστουγεννιάτικη διακόσμηση-τα-Χριστούγεννα 2023-

daddy-cool.gr