Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα… Κλειστά τα…

37

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα… Κλειστά τα…

Την πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων διανύει η ελληνική αγορά και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και Κυριακές, με την πρώτη του χρόνου να ορίζεται για αύριο 14 Ιανουαρίου.

Το προτεινόμενο ωράριο για τα καταστήματα είναι 11:00 – 18:00, ενώ για τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα από τις 11:00 έως τις 20:00. Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και την επόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Ακριβώς το ίδιο θα ισχύσει και για την επόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις θα έχουν ισχύ έως τις 29 Φλεβάρη.

 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Σταυρέλης: Βροντερό παρών όλων μας την Κυριακή

Πώς λειτουργούν τα σούπερ μάρκετ

Οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μένουν σήμερα κλειστές. Εξαίρεση αποτελούν τα LIDL, που στις περισσότερες περιοχές θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 20:00 (ενώ σε ορισμένες κλείνουν στις 18:00). Στην επίσημη ιστοσελίδα τους υπάρχει το ωράριο ανά περιοχή.

Ανοιχτά θα είναι επίσης δύο καταστήματα του ΑΒ Βασιλόπουλος, σε Metro Mall και Πειραιώς, με ωράριο 11:00 – 20:00, όπως αναφέρεται στη σελίδα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Σκλαβενίτης και Μασούτης κρατούν σχεδόν όλα τα καταστήματά τους κλειστά. Ωστόσο ο Σκλαβενίτης στο Eπιχειρηματικό Πάρκο Smart Park, στα Σπάτα, θα είναι ανοιχτός από τις 11:00 έως τις 20:00. Με ωράριο 07:00 – 23:00 θα λειτουργήσει ο Μασούτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα… Κλειστά τα…Πηγή