Απίστευτο! Ο Γεραπετρίτης υποκλίθηκε στον Ταγίπ Ερντογάν

22

Απίστευτο! Ο Γεραπετρίτης υποκλίθηκε στον Ταγίπ Ερντογάν, όταν το πρωί έφτασε στη χώρα μας ο Τούρκος πρόεδρος για τη συνεδρίαση του ελληνοτουρκικού ΑΣΣ.

Ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος συνόδευσε τον κ. Ερντογάν στην πρώτη στάση του, στο προεδρικό Μέγαρο, για τη συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ταγίπ Ερντογάν έμπαινε στο προεδρικό Μέγαρο ο Γιώργος ο Γεραπετρίτης, ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, υποκλίθηκε στον Τούρκο πρόεδρο.

Απίστευτο!  202 χρόνια με τον αγώνα ανεξαρτησίας από τους Οθωμανούς/Τούρκους και υπάρχουν ακόμα… ραγιάδες.

Θα παραιτηθεί ο κ. Γεραπετρίτης; Θα τον απομακρύνουν; Υπάρχει έστω ένας πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας που να εκπροσωπείται/εκφράζεται από τον ραγιαδισμό, την δουλοπρέπεια και την υποχωρητικότητα του… ΥΠΕΞ με τις «κόκκινες γραμμές» στα έξι μίλια; Αιδώς!

Σάλος έχει προκληθεί με την υπόκλιση Γεραπετρίτη μπροστά στον Ερντογάν.

Θέση για το ζήτημα πήρε ο Ευάγγελος Αντώναρος που σε διαδοχικές αναρτήσεις εξηγεί γιατί η υπόκλιση Γεραπετρίτη δεν είναι απλό ζήτημα. Απεναντίας…

Ο Ε. Αντώναρος επισημαίνει πως η συγκεκριμένη σκηνή συνιστά εθνική ντροπή και ζητά την αποπομπή του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Ε. Αντώναρος – Οι επίμαχες αναρτήσεις για Γεραπετρίτη

Γεραπετρίτη

 

 

 

 

 

Δείτε το αποκρουστικό και εθνικώς επικίνδυνο στιγμιότυπο

 

Δείτε πως  οι σχολιαστές στα social media ερμήνευσαν ως δουλοπρέπεια την συμπεριφορά του Έλληνα Υπουργού

 

 

Απίστευτο! Ο Γεραπετρίτης προκαλεί,υποκλίθηκε στον Ταγίπ Ερντογάν όταν το πρωί έφτασε στη χώρα μας ο Τούρκος πρόεδρος για τη συνεδρίαση του ελληνοτουρκικού ΑΣΣ.