Αράχωβα: Οργή για τη σεξουαλική κακοποίηση σκύλου μέχρι θανάτου (Εικόνα)

55

Η υπόθεση στην Αράχωβα βάρβαρης κακοποίησης σκύλου  που ξεψύχησε αφότου τον βίασαν με αιχμηρό αντικείμενο έχει συγκλονίζει την τοπική κοινότητα.Όπως μάλιστα δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, το σκυλί φέρεται να γνώριζε και συνεπώς να εμπιστευόταν τον άνθρωπο που τον κακοποίησε, για αυτό και τον ακολούθησε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε».

Η υπόθεση βάρβαρης κακοποίησης σκύλου στην Αράχωβα, που ξεψύχησε αφότου τον βίασαν με αιχμηρό αντικείμενο έχει συγκλονίζει την τοπική κοινότητα. Όπως μάλιστα δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, το σκυλί φέρεται να γνώριζε και συνεπώς να εμπιστευόταν τον άνθρωπο που τον κακοποίησε, για αυτό και τον ακολούθησε.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το tvstar.gr,  σκύλος φαίνεται να βγήκε έξω από το σπίτι του στην Αράχωβα. Δυστυχώς, όμως έπεσε στα χέρια κάποιου διεστραμμένο (ή κάποιων), ο οποίος φαίνεται πως εκτός από τη σωματική κακοποίηση στην οποία υπέβαλε το ζωντανό, σε σημείο να σπάσουν τα πλευρά του, το βίασε με αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του, και πεθάνει από την αιμορραγία.

Αιμόφυρτο και τραυματισμένο το άτυχο ζώο ξεψύχησε στην αυλή του σπιτιού που διέμενε.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής 26 Νοεμβρίου, όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ενός καλοκάγαθου χάσκι όπως λένε στην περιοχή, επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω από την καλά προστατευμένη αυλή, καθώς το χάσκι ήθελε να πάει βόλτα.

Κι ενώ ο ιδιοκτήτης του περίμενε το σκυλάκι του να επιστρέψει, τελικά το χάσκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τρομερά ανήσυχη η οικογένεια βγήκε στους δρόμους να το αναζητήσει μέχρι τα ξημερώματα, ωστόσο δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Τελικά, το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του χάσκι πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Η κακοποίηση του ζώου σοκάρει. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος εντοπίστηκε με δεμένο το στόμα. Τα τραύματα του Όλιβερ ήταν βαριά και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι δράστες αυτής της αποτρόπαιας πράξης αναζητούνται.

Πηγή