Ασταμάτητος ο ΠΑΣ Κόρινθος, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ελλάς Σύρου…παρέμεινε στην κορυφή

106

Ασταμάτητος ο ΠΑΣ Κόρινθος, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ελλάς Σύρου με 1-0 και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη της πελοποννησιακής ομάδα που εντυπωσιάζει μετά από 9 αγωνιστικές. Αντίθετα, οι Κυκλαδίτες γνώρισαν τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών.

Οι Συριανοί απείλησαν πρώτοι με τον Μηνά στο 2′, ωστόσο, το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Η Κόρινθος στο 33′ κατάφερε να σκοράρει με τον Δερμιτζάκη κόντρα στη ροή του αγώνα και ουσιαστικά να κλειδώσει το τρίποντο.

Η Ελλάς Σύρου έχασε πάντως αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε τουλάχιστον να έχει σώσει το βαθμό. Στο 44′ ο Μελισσόπουλος σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 58′ ο Ζαφείρης αστόχησε από καλή θέση.

Η Κόρινθος απάντησε με τον Καλούση στο 66′ αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε δύσκολα. Η Ελλάς Σύρου έχασε νέες ευκαιρίες με τους Παυλόπουλο και Κότσι στο 75′ και στο 76′.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διασσινός, Παπαχρήστου, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Μερκούρης (90’ Χατζής), Χαλάτσης, Ζαχαράκης (78’ Παπανικολάου), Παπούλης, Γεωργίου, Δερμιτζάκης (60’ Κοτσιανούλης), Νικολάου.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Οικονομόπουλος, Αγιώτης, Ζάχι (70’ Παράβαλος), Καρμοίρης (91’ Συριανός), Μπακατσέλος (70’ Παυλόπουλος), Μούντριχας (Κασσάπης), Μηνάς, Κόντσι (Λαντίκας), Μελισσόπουλος.

ΑΕ Μυκόνου-ΠΑΟ Βάρδας ΑΝΑΒΟΛΗ 
ΑΕΡ Αφάντου-ΑΟ Πυλίου Κω 0-0  
Ιάλυσος-Ερμιονίδα 1-1  
ΠΑΣ Κόρινθος-Ελλάς Σύρου 1-0  
Πανελευσινιακός-Ρόδος 1-0  
Αστέρας Βάρης-Παναιγιάλειος 1-1  
Θύελλα Ραφήνας-Παναργειακός 2-1  
Εράνη Φιλιατρών-Βύζας Μεγάρων 0-0  
ΑΕ Μεσολογγίου-Μαρκό 1-1  

Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος