Βασίλης Πανταζής -Οι υποσχέσεις Νανόπουλου που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ…Απαιτείται τώρα αλλαγή Δημάρχου

87
Βασίλης Πανταζής. Οι υποσχέσεις Νανοπουλου που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ…
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Οι δημοτικές εκλογές έφθασαν.
Στον Δήμο Κορινθίων τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Έχουμε πλέον ανοικτά ένα περίεργο «τουλάχιστον» δίδυμο από την μια πλευρά.
Τον απερχόμενο δήμαρχο ο οποίος συνεργάζεται απροκάλυπτα πλέον με τον προηγούμενο, κάτι που είχα επισημάνει εδώ και δυο χρόνια ότι γίνεται και κάποιοι διερρήγνυαν τότε τα «φτωχά τους» ιμάτια για το αντίθετο. Θυμίζω ότι ο νυν ως αντιπολίτευση κατηγορούσε για κακοδιαχείριση τον προηγούμενο και ο προηγούμενος ως αντιπολίτευση μέχρι πέρσι κατηγορούσε τον νυν δήμαρχο ακόμη και για στημένους διαγωνισμούς.
Ένα δίδυμο που αγωνίζεται αγκαλιά για να αποτρέψει την ήττα από την πρώτη Κυριακή, κάτι που όμως είναι αδύνατο.
Τους λόγους της στενής συνεργασίας των δυο ανθρώπων που από το 2014 δίχασαν σκληρά την τοπική κοινωνία, τους αφήνω στην φαντασία του αναγνώστη του κειμένου.
Εκείνο που δεν πρέπει να κριθεί από την φαντασία μας σε αυτές τις εκλογές, είναι οι δυνατότητες των προσώπων αυτών να αλλάξουν προς το καλύτερο την περιοχή μας.
Και εδώ εισέρχονται τα κριτήρια βάσει των οποίων θα αποφασίσουμε.
Και ποιο είναι ισχυρότερο κριτήριο αξιολόγησης ενός εν ενεργεία δημάρχου από την υλοποίηση του προεκλογικού του προγράμματος;
Γιαυτό εδώ σας θυμίζω τις κύριες προεκλογικές του δεσμεύσεις του 2019. Διαβάστε τις, δείτε αν και σε τι ποσοστό υλοποιήθηκαν και αποφασίστε αν είναι ικανός να υλοποιήσει αυτά που αφειδώς υπόσχεται.
Θα μπορούσα, από την συνεργασία που είχα μαζί του πριν αποχωρήσω, αφού εξάντλησα όλες τις βαθμίδες της υπομονής μου, να αναφέρω πολλά σχετικά με τον χαρακτήρα, τον δυνατότητα οργάνωσης και σχεδιασμού, τις ικανότητες, τα πραγματικά «οράματα» κλπ.
Αλλά νομίζω ότι αρκεί να σταθούμε στο κατά πόσο ισχύει το «ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ – ΥΛΟΠΟΙΩ».
Είμαι σίγουρος ότι θα ενισχυθεί η άποψη σας ότι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
Και ακόμη πιο σίγουρος ότι ο Νίκος Σταυρέλης θα είναι από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος με τεράστια διαφορά όπως άλλωστε αποτυπώνεται καθημερινά στην τοπική κοινωνία μας.