Βόλος: Πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του & βιαστή της κόρη του

39

Βόλος: Πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του & βιαστή της κόρη του.

Ο δράστης αμέσως παραδόθηκε στις Αρχές με δάκρυα στα μάτια. Το δράμα του κοριτσιού ξεκίνησε από την ηλικία των 9 ετών και συνεχιζόταν μέχρι και σήμερα που είναι 18 ετών

Δολοφονία σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Βόλο, όπου ένας πατέρας φέρεται να σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του επειδή βίαζε την κόρη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ένας 50χρονος πατέρας οπλίστηκε με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της συζύγου του. Πριν τη δολοφονία η 18χρονη κόρη του δράστη είχε αποκαλύψει στον πατέρα της ότι το θύμα τη βίαζε από 9 ετών, ενώ από την ηλικία των 12 ετών τη μαγνητοσκοπούσε και την εκβίαζε αποσπώντας της χρηματικά ποσά, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και θα την εξευτελίσει.

Διαβάστε επίσης:

Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας καθυστερημένα “θυμήθηκε “πως άλλαξε ο Περιφερειάρχης

Βόλος: Πατέρας σκότωσε τον κουνιάδο του & βιαστή της κόρη του

Μάλιστα, όσο μεγάλωνε η κοπέλα, ο θείος της συνέχιζε να ασελγεί ενώ όταν έπιασε δουλειά την εκβίαζε και της έπαιρνε τα χρήματα! «Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε. Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος. Ο δράστης και το θύμα διέμεναν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.
Ειδικότερα μετά τη δολοφονία, ο δράστης παραδόθηκε κλαίγοντας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, κρατώντας μάλιστα το όπλο του εγκλήματος και ανακοινώνοντας στους αστυνομικούς την πράξη του. “Διαφύλαξα την τιμή της κόρης μου, σκότωσα τον άνθρωπο που τη δηλητηρίασε”.

Μάλιστα, όσο μεγάλωνε η κοπέλα, ο θείος της συνέ

 

 

 

χιζε να ασελγεί ενώ όταν έπιασε δουλειά την εκβίαζε και της έπαιρνε τα χρήματα! «Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος Αλβανός όταν παραδόθηκε. Η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια και κατασχέθηκε, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του θύματος. Ο δράστης και το θύμα διέμεναν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα.