Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας καθυστερημένα θυμήθηκε …

76
Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου  καθυστερημένα “θυμήθηκε “πως άλλαξε ο Περιφερειάρχης… Δέκα ημέρες πέρασαν από τη μέρα που η νέα Περιφερειακή αρχή , ανέλαβε τα “ηνία” της Περιφέρειας Πελοποποννήσου και ..
Ομολογουμένως αρκετός χρόνος έως ότου αποφασίσουν να ενημερώσουν τους Πελοποννήσιους για την διαδοχή από Π.Νίκα σε  Δ.Πτωχό ,  στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας .
Επιπλέον περισσότερος χρόνος για την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών εν μέσω μάλιστα  επικίνδυνων  καιρικών φαινομένων .
 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι καθυστερημένα  δίχως τους επίσημους “αξιωματούχους” της ,που θα μεριμνήσουν για όλα τα έκτακτα καιρικά προβλήματα των ημερών.Ο σχετικός σχολιασμός της Περιφέρειας για το θέμα της ανακοίνωσης των Αντιπεριφερειαρχών, είναι μία ίωση  που αντιμετωπίζει ο Περιφερειάρχης και καθυστερεί η αναγγελία των ονομάτων.
Εμείς δίχως καμία καχυποψία για άλλους λόγους, να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση και σύντομα στις επάλξεις!
Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας καθυστερημένα “θυμήθηκε “πως άλλαξε ο Περιφεριάρχης

Σας παραθέτουμε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου όπως τον παρουσιάζει η ιστοσελίδα  της Περιφέρειας:

«Φίλες και φίλοι,

Η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος μοναδικός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε όλη τη διαδρομή του ελληνικού έθνους. Έχει έρθει η ώρα να την οδηγήσουμε ξανά στην πρωτοπορία, για την πατρίδα μας αλλά και διεθνώς.

Ως νέα Περιφερειακή Αρχή, έχουμε δεσμευτεί να κτίσουμε πάνω σε ό,τι καλό έχει γίνει στον τόπο μας, αλλά και να συγκρουστούμε αποφασιστικά με όλα τα κακώς κείμενα.

Κεντρικοί στόχοι μας: η συγκρότηση κοινής περιφερειακής κουλτούρας, αλλά και να κάνουμε την Πελοπόννησο γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και των πέντε περιφερειακών ενοτήτων μας, να απελευθερώσουμε και να κινητοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις τους. Να συνεργαστούμε με τους καλύτερους, ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλες και όλους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί το μεγάλο άλμα που έχουμε ανάγκη.

 

Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η Περιφέρειά μας, σε λίγα χρόνια, να είναι μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια – πρότυπο, σε όλους τους τομείς.

Σας καλούμε όλους μαζί να πάμε την Πελοπόννησό μας μπροστά».

Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου  καθυστερημένα “θυμήθηκε “πως άλλαξε ο Περιφερειάρχης…

Διαβάστε επίσης:

Δήμαρχος Κορινθίας: «Δεν θα έχουμε νερό ούτε για τις τουαλέτες »