Γκάλης: «Από σήμερα μπορείτε να με λέτε δόκτωρ Νικ»

899
«Θέλω να με θυμούνται τα παιδιά ως έναν σκληρό εργάτη, που έκανε σωστά τη δουλειά του, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γκάλης, στην τελετή στην οποία αναγορεύτηκε σε επίτιμος διδάκτωρ του ΑΠΘ.

Μεγάλη μέρα για τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος σε ειδική τελετή στο ΑΠΘ, αναγορεύτηκε ως επίτημος διδάκτορ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, στην ομιλία του επισήμανε ότι στόχος του είναι να δίνει το καλό παράδειγμα στα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη, τη Θεσσαλονίκη:

«Όπως γνωρίζετε, με έχουν τιμήσει πολλές φορές. Επειδή όμως μεγάλωσα και σπούδασα στην Αμερική, δεν είχα την ευκαιρία να πάω σε ελληνικό σχολείο… Γι’ αυτό, λοιπόν είναι μια ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Μια τιμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Είναι κάτι διαφορετικό. Με ξέρετε πως είμαι, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου.

Θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει το καλό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά. Και για τον κόσμο γενικά, το πώς να λειτουργεί σαν σωστός επαγγελματίας. Θέλω να με θυμούνται τα παιδιά σαν έναν σκληρός εργάτη που έκανε σωστά τη δουλειά του στο παρκέ. Η πόλη μου είναι η Θεσσαλονίκη. Δεν την αφήνω τη Θεσσαλονίκη, δεν πάω πουθενά! Ανδρώθηκα εδώ, μεγαλούργησα εδώ, όλη η ζωή μου ήταν εδώ. Την αγαπώ αυτή την πόλη και δεν θα την αφήσω ποτέ», είπε ο Νίκος Γκάλης μεταξύ άλλων.

© Intime

.sportal.gr