Δήλωση Αλέξη Κούγια- Παραμένω στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣ Κόρινθος

38
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ
Δήλωση Κούγια
Παραμένω στη θέση του Προέδρου
Κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας μας αποφασίσθηκε να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση από την θέση του Προέδρου του κ. Κούγια και του ζητήθηκε να παραμείνει και να συνεχίσουμε αυτό που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν 15 μήνες.
Ομόφωνα το Δ.Σ. δηλώνει την συμπαράστασή του προς στους προπονητές και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα ανταποκριθούν στην εμπιστοσύνη που τους δείχνουμε και στο τέλος ο ΠΑΣ Κόρινθος θα πάρει την άνοδο στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2.
👉 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΚΟΥΓΙΑ
“ Κατά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία της ομάδας μας η οποία έγινε με πρωτοβουλία των, κ. Πιέτρη, κ. Παπαγιαννόπουλου και κ. Τριαντάφυλλου αντιλήφθηκα πως αυτοί που είμαστε πλέον στο Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είμαστε μια οικογένεια και ανεξάρτητα από το προσωπικό μας κόστος-λόγω των διαιτητικών οργίων των Πουλόπουλου, Τσαμούρη, Γουρελη που συνοδεύτηκε από συναισθήματα απόγνωσης- δεν είμαστε μόνο απλοί σύμβουλοι αλλά έχουμε και άλλους πολύ σοβαρότερους δεσμούς φιλίας, αλληλοεκτίμησης και συναισθήματα ευθύνης προς τους χιλιάδες φιλάθλους της ΜΠΑΡΤΣΑΣ στον Νομό Κορινθίας.
Εκείνο που με συγκίνησε ακόμη περισσότερο ήταν, όταν σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος κ. Γεωργούτσος – ο οποίος παρουσιάζει την γνωστή αθλητική εκπομπή στον σταθμό SPORTS STON NOTO Καλαμάτας – με ενημέρωσε ότι στις δύο παρουσίες μου στην εκπομπή του έκανε ρεκόρ τηλεθέασης από ιδρύσεως του σταθμού και ότι την ώρα της παρουσίας μου απεστάλησαν χιλιάδες μηνύματα από την Κορινθία . Διαβάζοντας μόνο τα 200 λόγω έλλειψης χρόνου της εκπομπής, μου ζητούσαν την παραμονή μου στην ομάδα αλλά και να προσπαθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να ξαναβάλουμε τον ΠΑΣ Κόρινθος στον ποδοσφαιρικό χάρτη , δηλαδή ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 που είναι και η φυσική του θέση!
Αποφάσισα έτσι να ανακαλέσω την παραίτησή μου παραμένοντας στην θέση του Προέδρου της ομάδας μας ! “
Στηρίζουμε το όνειρο !