Η φροντίδα για τα σχολεία μας είναι συνεχής!
Με στοχευμένες παρεμβάσεις και ουσιαστικές δράσεις, ο Δήμος Κορινθίων δημιουργεί ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον για όλους.

Ανακαινίσεις & εργασίες συντήρησης στα σχολικά κτίρια (Υπηρεσία Καθημερινότητας – Αντιδήμαρχος Γιάννης Καρασάββας)

Παράδοση νέου εξοπλισμού (φωτοτυπικά) σε 6 σχολικές μονάδες (Αντιδήμαρχος Παιδείας Κώστας Δημάκος)

Ενεργειακή αναβάθμιση σε Δημοτικά και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ανασχεδιασμός αύλειων χώρων για ασφαλές και δημιουργικό παιχνίδι

Το 4ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Κορίνθου εντάχθηκαν πρώτα στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Συντηρήθηκαν ήδη σχολεία σε Λέχαιο, Άγιο Γεώργιο, Κόρινθο και Ξυλοκέριζα

Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση από τα προγράμματα «Ηλέκτρα» και «Φοίβος» στα οποία ο Δήμος εντάχθηκε με ενέργειες του Αντιδημάρχου Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής, Βαγγέλη Παπαϊωάννου.

Νέες προγραμματικές συμβάσεις είναι ήδη σε εξέλιξη μεταξύ του Δήμου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Δημόπρακτος» για τα σχολεία, τις οποίες «τρέχουν» ο πρόεδρος του Οργανισμού, Βασίλης Ταγαράς και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Νεκτάριος Σπηλιόπουλος.

Συνεχίζουμε με στόχο ένα ασφαλές, όμορφο και σύγχρονο σχολικό περιβάλλον για κάθε παιδί, για κάθε εκπαιδευτικό. Γιατί η Παιδεία είναι επένδυση, όχι υποχρέωση.