Μερικές παρατηρήσεις για την επίθεση στο Στέφανο Χίο.

83

Η πρώτη είναι τα σχόλια της πλειοψηφίας. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τον ίδιο τον Χίο.

“Καταδικάζω το γεγονός ότι πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο. Θα μπορούσαν απλώς να του πετάξουν δυο κουβάδες σκατά στο κεφάλι”.

“Πυροβόλησαν λέει τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο και το μόνο απίστευτο που βρίσκω σε αυτήν την πρόταση είναι ότι τον αποκαλούν δημοσιογράφο”.

“Η επίθεση στον Στέφανο Χίο ήταν πάνω από όλα επίθεση στην ελευθερία του ρύπου”.

“Τον Στέφανο Χίο δεν τον πυροβολείς, τον έχεις ως παράδειγμα προς αποφυγή για την επόμενη γενιά, κανονικά θα έπρεπε να τον βαλσαμώσουμε ώστε όλοι να γνωρίσουν τι πάει να πει δημοσιογραφική αλητεία”.

Συμφωνώ με την πλειοψηφία, ιδιαίτερα με την ιδέα για τους κουβάδες. Τα περιττώματα δεν τραυματίζουν το σώμα, όμως κάνουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο φασισμό κι από ατομική βόμβα.

Συνιστώ ακόμη ανεπιφύλακτα ληγμένα γιαούρτια, κλούβια αυγά, σάπια λαχανικά και φάπες σε φασίστες – παιδεραστές.
Συγχαρητήρια στο Ρουβίκωνα που ξέρει τι να κάνει και κυρίως ΠΩΣ να το κάνει, χωρίς τον κίνδυνο να ξεπλύνει κάνοντας (χωρίς να το θέλει) “ήρωες” κάποιους θεόμουρλους ακροδεξιούς.

Η δεύτερη παρατήρηση έχει να κάνει με όσους είχαν λόγους για κάτι τέτοιο.
Οι δεξιοί έχουν απειλήσει τον παλαβό. Όλοι σχεδόν (εκτός από ελάχιστους) είχαν λόγους να τον πυροβολήσουν. Ακόμα και άγνωστες γριές!

Όπως και να ‘χει, θα δούμε τι συμβαίνει. Αν είναι ακροδεξιό ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μήνυμα κάποιων για τυχόν αποκαλύψεις, ή αγανάκτηση για τα ψέματα που λέει.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ