Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Δ. Πτωχού-φωτο

161

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχού , στο αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου Τρίπολης ,  χοροστατούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών :  Μητροπολίτης Σπάρτης Τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Μαντινείας Κυνουρίας

Στο αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου Τρίπολης  χοροστατούντων των Σεβασμιότατων Μητροπολιτών :  Μητροπολίτης Σπάρτης Τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Μαντινείας Κυνουρίας Ευστάθιος , Μητροπολίτης  Αργολίδας Νεκτάριος , Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος,Μητροπολίτης  Μεσσηνίας Χρυσόστομος   πραγματοποιήθηκε σήμερα 11/12/ 2023   η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού  και των  45 εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων  όπως αυτοί προέκυψαν από τις αρχικές και επαναληπτικές εκλογές της 8ης και 15ης Οκτωβρίου.

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο οποίος  αναλαμβάνει καθήκοντα από 1/1/ 2024 περίμενε στην είσοδο υποδεχόμενος ο ίδιος  όποιον έμπαινε στην αίθουσα.

Ακολούθησε η τελετή της ορκωμοσίας  και ο χαιρετισμός του Περιφερειάρχη  θέτοντας τις  προτεραιότητες για την επόμενη θητεία .

Στον σύντομο ενωτικό χαιρετισμό του ο Δημήτρης Πτωχός , μεταξύ άλλων δήλωσε: «ο λαός μας έδωσε την εντολή να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί και πρέπει να γίνει Περιφέρεια – πρότυπο».Μίλησε για συστράτευση δυνάμεων και ότι «ούτε μία μέρα δεν θα πάει χαμένη. Ξέρουμε τους τομείς που η περιφέρεια μας έχει αργήσει. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Είμαστε και θα μείνουμε μία ομάδα – γροθιά.

Ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης είπε ότι οι πολίτες βρήκαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Πτωχού έναν άξιο ηγέτη, έναν περιφερειάρχη – πρότυπο, είναι ένας έντιμος πατριώτης. Θα είναι ένας Περιφερειάρχης όλων των Πελοποννησίων.Προσθέτοντας είπε: Η οικογένειά του έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, στην πορεία του».

Στην τελετή παρέστησαν  ,ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς , Ο Υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης , ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς , Δήμαρχοι  των Δήμων της Περ. Πελοποννήσου ,δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

 

Δείτε βίντεο από το   πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχού 

 

 

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχού

 

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχού

 

        

 

Δείτε επίσης: 

Φωτορεπορταζ από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της MOTOR OIL στο KORINTHIAN PALACE

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δ. Πτωχού