Θρήνος στους Πυξ Λαξ: Νεκρός στον ύπνο του ο Νίκος, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέθανε – Συντετριμμένος ο Στόκας

549

Πέθενε ο Νικόλας Φιλήτας και ο τραγουδιστής σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στον κόσμο της μουσικής. Σύμφωνα με το philenews, ο μουσικός, βασικό μέλος του συγκροτήματος Prospectus, πέθανε ξαφνικά εξαιτίας της καρδιάς του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Νικόλας Φιλήτας βρισκόταν σε ταξίδι στη Βρετανία, ενώ το περασμένο Σάββατο πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του είχε συνεργαστεί με σπουδαίους μουσικούς όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Διονύσης Τσακνής κ.ά.

 

Η ανάρτηση των Πηξ Λαξ για τον θάνατο του Νικόλα Φιλήτα

«Αντίο» στον μουσικό Νικόλα Φιλήτα είπαν μέσω ανάρτησής τους οι Πυξ Λαξ. «Καλέ μας φίλε Νικόλα. Καλέ μας εσύ άνθρωπε. Μας έβαλες σ ένα αυτοκίνητο σκαραβαίο στην Κύπρο μαζί με τον Λαυρέντη και τον Μάνο κι έτσι σε γνωρίσαμε.

Κι από τότε ήσουν πάντα δίπλα μας.Πάντοτε εκεί όποτε σε χρειαστήκαμε . Να παλεύεις για τα τραγούδια που αγαπάς και να πολεμάς για τη μουσική που αγάπησες πιο πολύ απ όλους μας.

Μακάρι όλοι μας να είχαμε το δικό σου πάθος και το κουράγιο σου αδελφέ μας. Η πιο καλή κι αθώα ψυχή κρυμμένη μέσα σ ένα στεντόρειο σώμα και μια σκληρά ντυμένη μορφή.

Πήγες βιαστικά και ήσυχα να βρεις τους φίλους σου σε κάποια κρυφή γωνία στον ουρανό. Με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο.