Ισραηλινά αεροσκάφη έριξαν στη Γάζα κονσέρβες παγιδευμένες με εκρηκτικά! (VIDEO)

41

 

Ισραηλινά αεροσκάφη έριξαν στη Γάζα κονσέρβες παγιδευμένες με εκρηκτικά!

Μια νέα ισραηλινή θηριωδία, καταγράφει το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA, αναδεικνύοντας τις ποταπές μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ισραηλινός στρατός για να..

 

Μια νέα ισραηλινή θηριωδία, καταγράφει το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA, αναδεικνύοντας τις ποταπές μεθόδους που χρησιμοποιεί ο ισραηλινός στρατός για να εξοντώσει τον Παλαιστινιακό λαό στην Γάζα.

Εκμεταλλευόμενος την πείνα που θερίζει τους Παλαιστίνιους αμάχους, λόγω της έλλειψης τροφίμων που έχει προκαλέσει ο ασφυκτικός αποκλεισμός της Γάζας, ισραηλινά αεροσκάφη, έριξαν κονσέρβες τροφίμων παγιδευμένες με εκρηκτικά, σε διάφορες περιοχές της Γάζας.

Ήδη τέσσερις Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχουν σκοτωθεί όταν επιχείρησαν να ανοίξουν τις κονσέρβες ελπίζοντας να βρουν κάτι φαγώσιμο.

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη έριξαν στη Γάζα κονσέρβες με εκρηκτικά!

Αυξάνονται καθημερινά οι νεκροί στη Γάζα – 25.490 τα θύματα από 7 Οκτωβρίου

Israeli soldiers take part in a ground operation, amid the ongoing conflict between Israel and the Palestinian Islamist group Hamas, in a location given as Gaza Strip, in this handout picture released on January 19, 2024. Israeli Army Handout/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY

Οι επιθέσεις του ισραηλινού στρατού από την έναρξη του πολέμου έχουν προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 25.490 Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Υγείας του πολιορκημένου θύλακα.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο, 63.354 άνθρωποι έχουν επίσης τραυματιστεί από τις 7 Οκτωβρίου και μετά.

Οι επιθέσεις των τελευταίων 24 ωρών σκότωσαν τουλάχιστον 195 Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν 354, ενώ χιλιάδες περισσότερα θύματα πιστεύεται ότι βρίσκονται κάτω από τα χαλάσματα και δεν μπορούν να προσεγγιστούν, με τον πραγματικό αριθμό των νεκρών να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ισραηλινός στρατιώτης προετοιμάζει εκτόξευση βλημάτων.

Διαβάστε επίσης: 

Έκτακτο : Δημοτικό θέατρο Κορίνθου – Κατέρρευσε κοιλοδοκός …