Κάλεσμα για τη δημιουργία Συλλόγου Εστίασης Κορίνθου

97
Κάλεσμα για τη δημιουργία Συλλόγου Εστίασης Κορίνθου από την προσωρινή επιτροπή της εστίασης Κορίνθου αποτελούμενη…

Η προσωρινή επιτροπή της εστίασης Κορίνθου αποτελούμενη από τον

Γιώργος Πιέτρη,  πρόεδρος και μέλη Τσέκα Παυλίνα, Περαχωρίτη Αθανάσιο,

εξέδωσε κάλεσμα προς όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση στην Κόρινθο για την δημιουργία συνδικαλιστικού φορέα.

Σας παραθέτουμε το Κάλεσμα

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Η εστίαση, αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της Κορίνθου και της περιοχής μας.

Οι εποχές είναι εξαιρετικά δύσκολες και οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια προβλήματα που έχει  δημιουργήσει, η παρατεταμένη  οικονομική κρίση.

Η ενότητα μας, είναι δύναμη.!

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε τον δικό μας σύλλογο και να αποκτήσουμε θεσμικό ρόλο στα θέματα που αφορούν την επιβίωση μας.

Να έχουμε τη δική μας φωνή στο Δήμο  και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία

Με αυτές τις σκέψεις σας καλούμε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο Επιμελητήριο της Κορίνθου, στην οδό Ερμού για να αποφασίσουμε την δημιουργία δικού μας συλλόγου.

Για την δημιουργία του συλλόγου εκλέχτηκε τριμελής επιτροπή από τους επιχειρηματίες Γιώργο Πιέτρη ( PIETRIS)  Θανάση Περαχωρίτης (La Boheme) και την εκπρόσωπο από το Pastel Παυλίνα Τσέκα .

Κάλεσμα για τη δημιουργία Συλλόγου Εστίασης

 

Για την ιστορία να σας θυμίσουμε  πως Ο Γιώργος Πιέτρης εξελέγη εκπρόσωπος των επαγγελματιών εστίασης …

Συνάντηση με τους επαγγελματίες της εστίασης Κορίνθου είχε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας και Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Κορινθίων Αναστάσιος Μποζίκης , με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Τέτα Μπονάτσου και πρόεδρο της επιτροπής  για την νέα κανονιστική του Δήμου Κορινθίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δήμου Κορινθίων  την Τρίτη το απόγευμα 30/12/

Θέμα της συνάντησης ήταν η εκλογή αντιπροσώπου για την  διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Κοριθίων,  που θα γνωμοδοτήσει για το ζήτημα αισθητικής και ασφάλειας των πεζών  στους δημόσιους  χώρους.

Η συνάντηση είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή από τους επιχειρηματίες εστίασης του   δήμου,  οι οποίοι είχαν έρθει από όλα τα δημοτικά  διαμερίσματα προκειμένου να εκλέξουν τον συνάδερφο που θα τους εκπροσωπήσει.

Ο Γιώργος Πιέτρης εξελέγη εκπρόσωπος των επαγγελματιών εστίασης …

Ομόφωνα εκλέχτηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης .

Η συνάντηση αποδείχθηκε άκρως θετική, εφόσον με αφορμή την εκλογή του αντιπροσώπου αναδείχθηκε η αναγκαιότητα ενός  συνδικαλιστικού φορέα του χώρου της εστίασης .

Η παρέμβαση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τάκη Λουζιώτη ,  υπήρξε καθοριστική προς την δημιουργία φορέα και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες σύστασης συλλόγου επαγγελματιών Κορίνθου

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Πιέτρης εξελέγη εκπρόσωπος των επαγγελματιών εστίασης …