Καταγγελία αναγνώστριας: SOS εδώ κινδυνεύουμε!

1146
 Δείτε την επιστολή αναγνώστριας προς την Πρώτη news Κορινθίας:
SOS εδώ κινδυνεύουμε. Έχουν δημιουργήσει μια παράνομη χωματερή πιο κάτω από το σπίτι μου η οποία είναι βόμβα πλέον και  αποτελείται από ό,τι μπορείς να φανταστείς, στρώματα, ντουλάπια, τζάμια, καναπέδες, γυαλιά, πλαστικά, χαρτόκουτα κλπ κλπ…

Εχω στείλει μειλ στο Δήμο, σήμερα πήγα και στην αστυνομία και τηλεφώνησα και στην πυροσβεστική γιατί κάνανε τα μαστόρια εργασίες συγκολλήσεις και κόβανε σίδερα με τον τροχό για να φτιάξουν μια σιδηραποθήκη να βάζουν τα καυσόξυλα και τις σανίδες.

Το πτηνοτροφείο στο οποίο βρίσκονται – Πρώην Γαρουφαλή – έχει μετατραπεί σε αποθήκες που δεν ξέρω αν διαθέτουν πυρασφάλεια, στις οποίες μέσα έχουν βάλει οικοδόμοι τα οικοδομικά τους υλικά και σε μερικά έχει και πολύ ξυλεία για το χειμώνα και όταν τελειώνουν τα πετάνε απέναντι μέσα στα χόρτα μαζί με μπύρες και άλλα σκουπίδια που πετάνε και οι περαστικοί αλλά και διάφοροι οικοδόμοι.
Εχω και φωτογραφίες μακρινές από βανάκι και αγροτικό που γράφει A…  άσπρο που πετούσε τα μπάζα του με μπύρες το πρωί και μετά πήγε απέναντι που φτιαχνανε την σιδηροκατασκευή.