Μήνυμα Καθαρής Νίκης Σταματόπουλου έστειλε το Κιάτο-φωτο

112

Παλμός, ενθουσιασμός και διάχυτη αισιοδοξία από το συγκεντρωμένο πλήθος που ξεχείλισε στους δρόμους και διέκοψε την κυκλοφορία

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων», που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου το βράδυ, έγιναν η αφορμή για την πρώτη πανηγυρική συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του δημάρχου Σικυωνίων, Σπύρου Σταματόπουλου.

Ο κόσμος του Κιάτου ξεχύθηκε στους δρόμους και κατέκλυσε την πλατεία Ελευθερίας και την αρχή του πεζοδρόμου της Κλεισθένους όπου είχε στηθεί η εξέδρα, διακόπτοντας την κυκλοφορία στην Φιλλύρα, στην Παλαιά Εθνική οδό και στην Κοββατζή. Εκατοντάδες άτομα παρακολούθησαν την ομιλία του δημάρχου Σικυωνίων και την παρουσίαση του συνδυασμού της «Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων» για το κεντρικό ψηφοδέλτιο, την πόλη του Κιάτου και όλες τις Κοινότητες.

Κόσμος ενθουσιασμένος, με τη σιγουριά της καθαρής και μεγάλης νίκης στα χαμόγελα και στα πρόσωπά τους, με παλμό, αλλεπάλληλα χειροκροτήματα και επευφημίες υποδέχθηκε τον δήμαρχο της καρδιάς μας, τον δήμαρχο των έργων, τον Σπύρο Σταματόπουλο. Τον δήμαρχο που έκανε τον δήμο Σικυωνίων πρωταθλητή των χρηματοδοτήσεων, πρώτο σε όλη την Ελλάδα στην απορρόφηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος μίλησε με συγκίνηση και πάθος για το όραμα που μας ενώνει όλες και όλους στην κοινή προσπάθεια και στην διεκδίκηση ακόμα καλύτερων ημερών για τον τόπο μας. Μίλησε για τον μεγάλο αγώνα να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες υποδομές, τα θεμέλια του τόπου, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και όλα αυτά να οδηγήσουν στην πλήρη πολιτιστική και πνευματική αναγέννηση του δήμου Σικυωνίων, στην υλοποίηση έργων εμβληματικών και ιστορικών για την περιοχή με το πρόσημο της Νέας Εποχής και της ανάπτυξης ξεκάθαρα τοποθετημένο πάνω τους:

Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, το πρότυπο αρχαιολογικό πάρκο της Αρχαίας Σικυώνας, η αποκατάσταση του Αρχαίου Θεάτρου, το Μουσείο του Λύσιππου, ο πολυχώρος πολιτισμού στις ΑΣΟ, το πρότυπο θεματικό μυθολογικό πάρκο στην Στυμφαλία, το στάδιο Ολυμπιακών Προδιαγραφών στο Κιάτο, το πρότυπο αθλητικό κέντρο προετοιμασίας ομάδων στον Φενεό.

Ο κόσμος απάντησε με ενθουσιασμό και ένθερμα χειροκροτήματα στην ομιλία του δημάρχου στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα καθαρής νίκης την Κυριακή 8 Οκτωβρίου! Καθαρής Εντολής για να Πάμε Μπροστά με σιγουριά!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ:
https://youtu.be/Uz2znPbAF6w

#ΣυμμαχίαΝέωνΣικυωνίων #ΔήμοςΣικυωνίων
#ΣπύροςΣταματόπουλος #ΠάμεΜπροστά_μεΣιγουριά