“Μεθυσμένο” χταποδάκι με φάβα και Αγιωργίτικο κρασί PAPADAS

102

Χταπόδι με Φάβα / Χταπόδι μαριναρισμένο με ελαιόλαδο και Aγιωργίτικο κρασί Papadas , μαγειρεμένο σε  φάβα  Φενεού.


Το περίφημο Αγιωργίτικο δίνει δυνατά κόκκινα κρασιά, με απίστευτη ποικιλία αρωμάτων, εντάσεων και γεύσεων, και μάλιστα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους ανάλογα με το terroir, την παλαίωση και τις μεθόδους επεξεργασίας.

Eμεις δικιμάσαμε το   Αγιωργίτικο Papadas  και  σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα 

Διαβάστε την συνταγή στο webkorinthos

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ