Μια καρμπονάρα από την Πελοπόννησο με παστό κρέας

130

Χορταστικό πιάτο, πλούσιο σε ενέργεια, εύκολο στην παρασκευή του, με μόλις 3 υλικά. Αυθεντική παραδοσιακή συνταγή από την περιοχή της Πελοποννήσου με μακαρόνια, αβγά μάτια και παστό. Ότι τύπου μακαρονάς και να είσαι, όπως και να προτιμάς τα μακαρόνια σου, με τρύπα, σπαγγέτι, al dente, παραβρασμένα … όταν απλωθεί ο κρόκος από το αβγό, ανακατευτεί με τα μυζηθρωμένα μακαρόνια και συναντήσει τα τηγανισμένα κομματάκια παστού, το πιρούνι θα πάρει φωτιές. Ο μοναδικός συνδυασμός αυτών των υλικών σε κάνει να αναστενάζεις από ευχαρίστηση και πληρότητα.

Είναι ένα Ελληνικό πιάτο που σε ταξιδεύει στη γειτονική Ιταλία καθώς θυμίζει τη συνταγή της αυθεντικής Ιταλικής καρμπονάρας! Μήπως τελικά η αυθεντική συνταγή της καρμπονάρας έχει άρωμα Ελλάδας?

Είσαι φοιτητής, εργένης, τρέχεις σαν το Βέγγο, μαμά που δεν πρόλαβες να βάλεις τίποτα στο τσουκάλι? Στο τσακ – μπαμ, όσο χρειάζονται για να βράσουν τα μακαρόνια, στρώνεις το τραπέζι και ευχαριστιέσαι φαγάκι με τα όλα του.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο webkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ