Ονειρική χρονιά για την ομάδα Νεανίδων του ΑΣΠ Κόρινθος – Πρόκριση …

33

Ονειρική χρονιά για την ομάδα Νεανίδων του ΑΣΠ Κόρινθος – Πρόκριση  στο Final-4 του Πρωταθλήματος

Ονειρική χρονιά η φετινή για τις Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος, που ζουν το όνειρό τους μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Final-4 του Πρωταθλήματος Κ-20 Γυναικών της ΕΣΠΕΠ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως, γιατί τα κορίτσια του Γιάννη Σούκουλη δεν έφτασαν έτσι απλά στη σημερινή θέση των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της Πελοποννήσου.

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο, με τις αναμετρήσεις του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος, εκεί όπου οι “ερυθρόλευκες” έπαιξαν αρκετά παιχνίδια και αντιμετώπισαν: Άρατο Κιάτου, Ποσειδώνα Λουτρακίου, Παμβοχαϊκό, Ίριδα Άργους και Νέα Ιωνία σε διπλά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας προκρίθηκε λόγω της εξαιρετικής της πορείας, για να αγωνιστεί με σύλλογο του 4ου Ομίλου, με φόντο φυσικά το εισιτήριο για το Final-4.

Oι Νεάνιδες του ΑΣΠ Κόρινθος κληρώθηκαν αρχικά με τον Σπαρτιατικό στους “16” της διοργάνωσης και με δύο νίκες (εντός-εκτός έδρας) πέρασαν στο Final-8 απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας, σε διπλούς αγώνες (Κόρινθο και Καλαμάτα).

Το μήνυμα ήταν αποφασιστικό και δόθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση στις 20/1 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, εκεί όπου οι αθλήτριες του Γιάννη Σούκουλη επικράτησαν εμφατικά με 3-0 σετ,

Στις 27 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένη η ρεβάνς της Καλαμάτας και η νέα… φουρνιά ταλέντων του συλλόγου επανέλαβε την ίδια υψηλού επιπέδου εμφάνιση. 0-3 σετ και πανηγυρισμοί για την πρόκριση στο Final-4 Πελοποννήσου.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/1 στα γραφεία της ΕΣΠΕΠ είναι: ΑΣΠ Κόρινθος, Παμβοχαϊκός, Ερυθρός Αστέρας Πατρών και μία ομάδα εκ των Απόλλων Πατρών και ΑΟ Αιόλου (που θα αναμετρηθούν το Σάββατο).

Ονειρική χρονιά για την ομάδα Νεανίδων του ΑΣΠ Κόρινθος

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμάτας

Διαβάστε επίσης:

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ