Γίνεται πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία του Δ. Παπαμιχαήλ

81

Γίνεται πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία του Δ. Παπαμιχαήλ μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατο του

Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Νάντια Μουρούζη αποκάλυψε στην εκπομπή Γεια σου ότι αύριο θα κάνει πράξη την τελευταία επιθυμία του σπουδαίου ηθοποιού.

Η τελευταία σύντροφος της ζωής του, μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώνεται στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο όπου θα εκτεθούν πολλά προσωπικά είδη του, σαν να βρισκόταν ο επισκέπτης στο προσωπικό καμαρίνι του. Στην εκδήλωση, την οποία έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Παντελιδάκης αφιλοκερδώς, θα παρευρεθεί και ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως αποκάλυψε η Νάντια Μουρούζη.

«Είναι μεγάλη η αγάπη μου και η συγκίνησή μου αλλά το κάνω και για τα νέα παιδιά που θα γνωρίσουν έναν σπουδαίο ηθοποιό και ελπίζω να λειτουργήσει ξανά το θεατρικό μουσείο γιατί υπάρχει τεράστιος πλούτος» είπε η ηθοποιός η οποία επίσης παραδέχτηκε:

«Είχα δώσει υπόσχεση στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ότι θα κάνω πραγματικότητα την επιθυμία του»

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η Ρούλα Πατεράκη, η Άννα Φόνσου, ενώ θα τραγουδήσει η Λένα Αλκαίου και πολλοί άλλοι.

Όπως αποκάλυψε η Νάντια Μουρούζη, στην έκθεση με τα προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, θα μπορεί κανείς να δει από κοντά μεταξύ άλλων, ταμπακιέρες, τα γυαλιά του, βιβλία, τα κοστούμια του και πολλά ακόμα.

Γίνεται πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία του Δ. Παπαμιχαήλ

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Νάντια Μουρούζη:

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Γιώργο Μπέζα, έδωσε η Νάντια Μουρούζη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν δύσκολα, γενικά με την υγεία του, τα γόνατά του. Εγώ φυσικά και ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να εγκαταλείψω έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ τρυφερός, δεν φαινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν υπερευαίσθητος, με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν ένας πολύ χαριτωμένος άνθρωπος», είπε αρχικά η Νάντια Μουρούζη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Και συνέχισε: «Και μπορεί να είχε παχύνει, αλλά εγώ τον έβρισκα όμορφο, είχε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξυπνάδα. Ήταν ένας άνθρωπος χαρισματικός. Δεν τον παντρεύτηκα τον Δημήτρη. Είχαμε μια διαφορά ηλικίας, ήταν μιας άλλης εποχής, ήταν πάρα πολύ ταυτισμένος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν με τρόμαζε καθόλου αυτό».

Ο γάμος της 10ετίας: Βουγιουκλάκη Παπαμιχαήλ λάμπουν στους Δελφούς – Το ζευγάρι έπαιξε ξύλο πριν από τη δεξίωση | Έθνος

«Η σχέση σου με τον Δημήτρη, δεν είναι ο Δημήτρης που ξέρετε, δηλαδή οι ταινίες και όλα αυτά. Εγώ τον ήξερα από το θέατρο. Εγώ ούτε μεγάλωσα με τις ελληνικές ταινίες, αλλά ούτε τους είχα μύθους. Ο Δημήτρης ήταν μαγικός στο θέατρο, αυτό θαύμαζα, τα άλλα δεν με αφορούν»,

 

Σήμερα γίνεται πραγματικότητα η τελευταία επιθυμία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Διαβάστε επίσης:

Από τον Σημίτη τον ΓΑΠ και την Φώφη στην”αγκαλιά” του Κυριάκου η Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου