Δήμος Κορινθίων και μαθητιώσα νεολαία χωρίς παρωπίδες και εμπάθειες ξεκίνησαν  να κάνουν την αλλαγή στο δήμο-φωτο

299
Επιτέλους μετά από χρόνια ο Δήμος άνοιξε το κλειστό στάδιο στη μαθητιώσα νεολαία του.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για τα  πρόσωπα που επέλεξε στις θέσεις του αθλητισμού και της παιδείας που χωρίς παρωπίδες και εμπάθειες σε δικούς μας και δικούς σας  ξεκίνησαν  να κάνουν την αλλαγή στο δήμο.

 Δήμητρα Τσουλουχά-  Κώστα Δημάκος- Σταύρος Δανιήλ
 Επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες  γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου έζησαν στιγμές παιχνιδιού και άθλησης, μέσα από το 3χ3 που από το 2020 αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα.
Το παρόν έδωσαν η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Αναπληρώτρια Δημάρχου Γεωργία Στριμενοπούλου,η Αντιδήμαρχος παιδείας  Δήμητρα Τσουλουχά, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Δημάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος & υπεύθυνος για το κλειστό γυμναστήριο Σταύρος Δανιήλ, η ειδική σύμβουλος Μαρία Βικτωράτου, παράγοντες & προπονητές της ΕΟΚ, και πλήθος θεατών.

Στο χώρο, λοιπόν, όπου βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, το Κολυμβητήριο, το Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, τα γήπεδα tennis, έρχεται και η παρουσία της δημοτικής αρχής. Ώστε οι γονείς, οι ασκούμενοι, όλοι με λίγα λόγια, να μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.Ο Σταύρος Δανιήλ, λοιπόν, εκτός της γνωστής λαμπρής καριέρας που έγραψε στο χώρο του μπάσκετ βγαίνοντας από τα στενά όρια της Κορινθίας και παίζοντας στο πιο υψηλό επίπεδο, πλέον μπορεί να συνεισφέρει πολλά μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Δημάκο στον αθλητισμό του δήμου Κορινθίων από άλλο πόστο.

Πηγή-klife.gr

 Κώστας Δημάκος- Σταύρος Δανιήλ
Έχοντας όρεξη και διάθεση και θέλοντας να φτιάξουμε το γραφείο αντιδημαρχίας του αθλητισμού, ώστε καθημερινά να βρισκόμαστε κοντά στους πολίτες, να ανταποκρίνομαστε στα θέματα που αυτοί θέτουν, να αναζητούμε λύσεις και να τις συζητάμε μαζί τους και να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, ακούσαμε και θα ακούσουμε διάφορα κατά την διάρκεια της θητείας μας.
Είμαστε όμως μακριά από κάθε αλαζονική συμπεριφορά. Θα αξιολογούμαστε όλοι μας για το έργο μας, καθημερινά.
Ξεκινάμε με αυτοπεποίθηση, πίστη και ταπεινότητα, έχοντας απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών και των εμποδίων που θα βρούμε μπροστά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να αλλάξουμε τον αθλητισμό της πόλης μας.
Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί.