Ο Βλάσης Τσιώτος τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής(ΦΟΔΣΑ)Πελοποννήσου

72

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου(ΦΟΔΣΑ) ο οποίος έχει την διαχείριση του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης , έλαβαν χώρα οι εκλογές του Φορέα.

Είχα την τιμή να εκλεγώ τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκπροσωπώντας έτσι την Κορινθία σε αυτό το συλλογικό όργανο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Mοναδικός υποψήφιος  ήταν ο κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο οποίος και εξελέγει   Πρόεδρος. Αντιπρόεδρος εξελέγει ο μοναδικός υποψήφιος, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης. 

Μεταξύ άλλων, στην αίθουσα του δευτέρου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, παρευρίσκονται οι Δήμαρχοι Καλαμάτας, κ. Βασιλόπουλος, Κορίνθου, κ. Νανόπουλος-  και ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών, κ. Καμπόσος. Τη Δημοτική Αρχή Τρίπολης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, κ. Λαγός, ο οποίος διεξάγει και τη συνεδρίαση.

Μετά την εκλογή του, με 43 ψήφους, ο κ. Αργειτάκος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η θητεία του αυτή θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη- καθώς ήταν και πάλι Πρόεδρος κατά την προηγούμενη περίοδο- και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Σε κάθε περίπτωση, ανέφερε πως η προσωρινή διαχείριση θα ξεκινήσει την Άνοιξη, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Ο κ. Σμυρνιώτης, που επίσης εξελέγη με 43 ψήφους, δήλωσε πως το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων πρέπει να λυθεί “άπαξ και δια παντός”, εστίασε στο θέμα της αντιμετώπισης του ζητήματος που αφορά το κόστος μεταφοράς κι ευχήθηκε να μην απασχοληθεί το επόμενο Συμβούλιο του φορέα με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Eξελέγησαν, επίσης, τα πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, επί συνόλου επτά υποψηφιοτήτων. Ήτοι οι κύριοι Μαρινάκης, Τσιώτος  Καρβέλας, Γεωργόπουλος και Λυσίκατος (τυχαία σειρά). Οι κ. Μιτάς και Παπαδάτος θα είναι αναπληρωματικά μέλη.

πηγή-arcadia938.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ