Ο Δημήτρης Κρούτσης Τεχνικός Διευθυντής στον ΠΑΣ Κόρινθος

1262
Η ανακοίνωση του νέου Προέδρου του ΠΑΣ Κόρινθος Γιώργου Πιέτρη για τον Τεχνικό ιευθυντή στον όρινθος
H oμάδα της πόλης και της καρδιάς μας ανεβαίνει…
Οργανώνεται μεθοδικά και στελεχώνεται με ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο και αποτελούν σημείο αναφοράς.
Καθήκοντα Τεχνικού διευθυντή της ομάδας αναλαμβάνει ο Κορίνθιος, διεθνής επόπτης και πρώην διαιτητής Δημήτρης Γκρούτσης.
Ένας άνθρωπος με ισχυρές ποδοσφαιρικές εικόνες και γνώσεις, από τα σαλόνια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΣ Κόρινθος Γιώργο Πιέτρη και ξεκίνησε μία συνεργασία, από την οποία αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα.
Ο Δημήτρης Γκρούτσης θα έχει την πλήρη ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και της δημόσιας εικόνας της εντός και εκτός των γηπέδων.
Είναι ο άνθρωπος, που καλείται να οργανώσει το τμήμα σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην διοίκηση , το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.
Όπως τόνισε και ο Γιώργος Πιέτρης εκφράζοντας το σύνολο της διοίκησης και τον πρόεδρο Αλέξη Κούγια, η επιλογή Γκρούτση, δείχνει την πρόθεση να ανέβει επίπεδο ο ΠΑΣ Κόρινθος και να λειτουργεί με τρόπο σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό.
Είναι μία εξαιρετική επιλογή.
Καλή επιτυχία στο έργο του!

Στηρίζουμε το όνειρο !