Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Κόρινθος!

45
Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Κόρινθος!
Ο 31χρονος Σλοβάκος εξτρέμ ανήκε από το 2010 μέχρι το 2014 στην Τσέλσι και μπορεί να μην αγωνίστηκε όμως παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες όπως η Ντεν Χάαγκ , η Γκιμαράες και η Γουόλσολ.

Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Κόρινθος!
Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως : Μλάντα Μπόλεσλαβ, Μπάρνσλεϊ, Πόρτσμουθ, Ρος Κάουντι, Σίγκμα, Μπάνικ και Πρίμπραμ.
Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για τον Μακεδονικό βοηθώντας τον σύλλογο να πάρει την ιστορική άνοδο στην Super League 2 ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Α.Ο Χανιώτη και μέχρι και μέχρι πρόσφατα στον Θερμαϊκό και τον ΑΟ Πυλίου στην Κω.
Στηρίζουμε το όνειρο !

Η διαδρομή του Μίλαν Λάλκοβιτς.

Το όνομα του 29χρονου Σλοβάκου winger δε χρειάζεται περαιτέρω διευκρινήσεις, αν το προφέρει κανείς στην κεντροδυτική Αγγλία και στην πόλη του Γουόλσολ, όπου οι ντόπιοι φίλαθλοι ακόμη πίνουν νερό στο άκουσμα του. Μάλιστα, τον Λάλκοβιτς εντοπίζει κανείς και στα ιστορικά βιβλία της Τσέλσι! Ας πάρουμε, όμως, το νήμα από την αρχή.

Ξεχωρίζοντας από νεαρή ηλικία ως παίκτης της Ακαδημίας της Κόσιτσε στη Σλοβακία, ο γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1992 έκανε το άλμα στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι! Πρωταγωνιστής στις Κ-ομάδες των Λονδρέζων, ο Λάλκοβιτς έφτασε με την τότε φουρνιά των «μπλε» ως την κατάκταση του FA Youth Cup το 2010! Είχε δανεισμούς στη Ντόνκαστερ, την ολλανδική Άντο Ντε Χάαγκ και την πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι παραχωρήθηκε ως δανεικός και στη Γουόλσολ.

Εκεί, ο νεαρός Μίλαν απέδειξε ότι μπορεί να τα… βάλει με τους μεγάλους, αφήνοντας τρομερές εντυπώσεις σε μια χρονιά γεμάτη από εμφανίσεις (6 γκολ και 4 ασίστ σε 42 παιχνίδια). Ήταν τότε που γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τον σημερινό προπονητή της Νόριτς, με μεγάλη καριέρα στους πάγκους της Premier League, Ντιν Σμιθ.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν τρεις Κορίνθιοι: Βρέθηκαν με μαχαίρια και σιδερογροθιά