Ο ΠΑΣ χρειάζεται όλο το Νομό δίπλα του! Στηρίξτε την ομάδα της Κορινθίας σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που δίνει!

991
Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος 1963 μετά τις πρόσφατες εξελίξεις έδρασε άμεσα, έτσι ώστε να “ενεργοποιηθεί” η ομάδα μας και οι παίκτες της, με σκοπό την πλήρη εγρήγορση στους αγώνες Μπαράζ που ακολουθούν.
Ο πρώην προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας ανέλαβε το πολύ σημαντικό πόστο του Τεχνικού και Αθλητικού Διευθυντή ολόκληρου του ποδοσφαιρικού Τμήματος της Κορίνθου. Έναν ρόλο που και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει αρχικά και είναι καταλυτικός για την άψογη λειτουργία της ομάδος.
Για τα παιχνίδια των μπαράζ , έγινε η πρόταση στον κύριο Μπαρμπολούτσι να αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδος . Πρόταση την οποία δέχτηκε και θα μας κάνει την τιμή να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας, μέχρι το τέλος των αγώνων Μπαράζ.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος πρόκειται να δώσει τους πιο σημαντικούς αγώνες της σύγχρονης ιστορίας του. Η νίκη και η άνοδος στην Γ’ Εθνική είναι μονόδρομος για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, έτσι ώστε να οδηγήσουν τον ΠΑΣ εκεί που του αξίζει!!
Το ΔΣ, οι Προπονητές και οι παίκτες, ζητούν από όλη την Κορινθία να στηρίζει και όχι να λιθοβολεί την κάθε διοικητική κίνηση που γίνεται και είναι μόνο προς όφελος του ΠΑΣ!
Είναι εύκολο να κρίνουμε, αλλά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΣ χρειάζεται όλο το Νομό δίπλα του!
Στηρίξτε την ομάδα της Κορινθίας σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που δίνει!
Ο ΠΑΣ Κόρινθος σας χρειάζεται!!
Μας χρειάζεται!
ΟΛΟΙ στα Μπαράζ !!!
Μία ομάδα – Ένας Στόχος
Η άνοδος
❤️💛🖤
Στηρίζουμε το όνειρο !