Ο Τσίπρας “τράβηξε το αυτί” του Κασσελάκη – Συνάντηση με… μαθήματα

45

Ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να συναντήσει τον προκάτοχό του και άλλοτε πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος όμως τους εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος. Τι του είπε.

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και άλλοτε πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα είχε το βράδυ της Τετάρτης ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης μετά από πρωτοβουλία του τελευταίου προκειμένου να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας δέχτηκε τον κ. Κασσελάκη στο γραφείο του στην οδό Αμαλίας, και σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος μετά τις τελευταίες ταραχώδεις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να στάθηκε στη συνεχόμενη ένταση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα στο κόμμα, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.